facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Restaurant Lanterna

Restaurant Lanterna
"Restaurant Lanterna Rødvig er beliggende på Stevns nær Store Heddinge og Faxe. Vi er et spisested i flotte omgivelser, der laver alt fra bunden. Skal du holde fest, har vi selskaberslokaler med plads til 120 personer. Læs mere på vores hjemmeside!"
Adresse: Vemmetoftevej 2 , 4673 Rødvig Stevns
Telefonnummer: 56 50 62 61
By: Rødvig Stevns
Rute: Vemmetoftevej 2
Postnummer: 4673



relaterede søgninger: Harmonien Rødvig
Anmeldelser
Super! Virkelig god mad med god smag som vi alle var meget tilfredse med. Servicen var også helt i top!! Vi gik derfra godt tilfredse og syntes absolut også at prisen var lige i øjet! ANBEFALES!
Maden var ik for øjet, så ingen foto... Udsolgt af tæppe, når der umiddelbart kun var 2 på Ude terassen - så billig point at ha tæpper til gæsterne. Laaaaaaaaaaaaaaang ventetid på servering i det tilfælde giver det mening, at byde på lidt brød/smør Forret: tarteletter m svampefyld. Tallerken var pyntet m meningsløs iceberg strimler, 4 halve cherrytomater. Hovedret; well-done svinemørbrad, et par små kartofler, to små buket blomkål/broccoli som ik var varme. Dertil svampesauce. Denne tallerken car pyntet m meningsløs salatblad Restaurant mutter fortalte lidt for meget om herre bordet indendørs, hvor meget de drak og at hun sidste gang sku smide dem ud. 3 positive ting om dette sted - velvilligt til at dele regningen op - rent toilet - maven blev mæt men absolut ikke en total sanselig oplevelse
En hyggelig restaurant med venligt personale og god mad. Eneste minus er at de holder en meget stram linje med indkøb af råvarer så man kan opleve at de ikke har den mad de har på kortet.
Har kun været der til arrangementer, det var super både mad og betjening, lokalerne kune måske være lidt pænere men der var rent, kan anbefales hvis der skal holdes fest.
Dejlig velsmagende DANSK og VELLAVET mad fantastisk betjening, smagfuldt indrettet og utroligt børnevenlige! Her er både højstole og de er behjælpelige med opvarmning af babymad
God og veltillavet mad, hyggelig restaurant og dejlig udendørs terrasse, skønt personale, godt sted at holde sit selskab.
God mad gode priser fin betjening, og så er de fleksible.
Flink personale, billig mad, rent og pænt. Det kunne andre steder lære af her i Rødvig
Altid fantastisk service hos Merethe! Vi elsker at have en "madfri" aften om ugen, og Lanterna laver altid velsmagende mad som måde børn og voksne kan spise! Den varmeste anbefaling herfra!
Lækker mad og massere af det. Sød og venlig betjening. Helt sikkert et sted vi gerne vil komme igen
Reageer op deze plaats

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Restaurant Lanterna.

Rødvi̇g stevns restauranter

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Vemmetoftevej 2 placering, hvordan kan jeg gå. Restaurant Lanterna adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Restaurant Lanterna. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Restaurant Lanterna med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Nærliggende lignende virksomheder
Café Marina Café Marina 521 måler
Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik