facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Restaurant Kj Minh

Restaurant Kj Minh
Adresse: Ny Banegårdsgade 53 , 8000 Århus
Telefonnummer: 86 19 01 29
By: Århus
Rute: Ny Banegårdsgade 53
Postnummer: 8000


Åbningstider

Mandag: 17:00-22:00
Tirsdag: 17:00-22:00
Onsdag: 17:00-22:00
Torsdag: 17:00-22:00
Fredag: 17:00-22:00
Lørdag: 17:00-22:00


relaterede søgninger: Vietnamesisk Banegårdsgade Aarhus, Vietnamesisk restaurant Aarhus, Restaurant Banegårdsgade Aarhus, Vietnamesisk Nørregade Aarhus, Henrys vietnamesiske restaurant, Vietnamesisk take away Aarhus, Ny asiatisk restaurant Aarhus, Thai restaurant Aarhus
Anmeldelser
En restaurant der skal prøves og opleves. Lille, flot og hyggelig sted med fantastiske tjenere der var på hele tiden for at servicere dig. Forretterne var flot anrettet, og smagte rigtig godt, og var en fornøjelse st spise. Hovedretten var ligesom forretterne. Flot anrettet og smagt bare helt i top. En restaurant du ikke bliver skuffet over. Hverken servicen eller maden - kan man sætte en finger på. Vi kommer helt sikkert igen:
Et hyggeligt sted med god mad til en overkommelig pris. De var dog utrolig langsomme til at levere madenca en time, selvom der var få mennesker i restauranten.Mad: 4/5
Virkelig god og enkel vietnamesisk restaurant, der også laver sushi retter. Fin betjening og value for money bespisning.
Atmosfære, service og mad var i top. Vi kommer 100 % igen!
Fik kylling med sesam og nudler. Kyllingen var rigtig fin, men der var ikke meget smag, og nogen af nudlerne var slet ikke kogte. Betjeningen var venlig men ubehjælpsom. Til prisen var det ikke ret godt.
Virkelig en positiv overraskelse. Friske og vel tiberedte råvarer. Retterne var indbydende anrettet. Super effektiv og venlig betjening og alt sammen til meget rimelige priser.
Kj Minh er lidt svær at bedømme. På den ene side er de meget rimelige i deres priser. Atmosfæren er hyggelig, om end en smule tæt. Betjeningen er høflig og der var rent. På den anden side, så var maden utilfredsstillende, den smagte ikke af meget og var kedelig at se på. Betjeningen var langsom og ikke synderligt opmærksom. Der var dog én undtagelse, nemlig deres friske ruller, som bestemt var værd at tage derind for! Alt I alt, så er man bedre tjent med, at lægge sine penge på en af Aarhus mange andre gode steder.
Du er sikkert gået forbi her mange gange, men har aldrig rigtigt lagt mærke til Kj Minh. Gør dig selv en tjeneste og prøv at stikke hovedet ind. Stedet er lille og hyggeligt. Betjeningen er god og sympatisk, og hverken for langsom eller for hurtig. Maden er imidlertid den helt store overraskelse. Priserne er overkommelige ca. 100-120 for en hovedret og kvaliteten er til langt mere, både hvad angår anretning og smag. Kj Minh kan klart anbefales, og bør regnes som et "hot prospect" blandt vietnamesiske restauranter i Aarhus.
Maden var af høj kvalitet, godt vinklet og super betjening.
Har fået takeout herfra en gang. . aldrig igen! Maden var ikke forfærdelig, men der er ikke sammenhæng mellem pris og kvalitet. Betjeningen var også håbløs. Kan desværre ikke anbefale stedet .. Er ellers kæmpe fan af vietnamesisk mad
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Restaurant Kj Minh med offentlig transport


Aarhus Rutebilstation 90 måler
202
22
23
Aarhus Banegårdsplads/Banegårdspladsen (Flybus) 140 måler
925X
Aarhus Rutebilstation 140 måler
113
124
31
912X
Aarhus Rutebilstation 150 måler
100
103
114
118
123
202
302
3A
Aarhus C FlixBus stop 150 måler
172
353
620
621
N150

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Restaurant Kj Minh.

århus vietnamesisk

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Ny Banegårdsgade 53 placering, hvordan kan jeg gå. Restaurant Kj Minh adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Restaurant Kj Minh. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Restaurant Kj Minh med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik