facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Restaurant Jordnær

Restaurant Jordnær
Adresse: Gentoftegade 29, 2820 Gentofte, Danmark
Telefonnummer: 22 40 80 20
By: Gentofte
Rute: Gentoftegade
Gadenummer: 29
Postnummer: 2820


Åbningstider

mandag: Lukket
tirsdag: 18.00–22.00
onsdag: 18.00–22.00
torsdag: 18.00–22.00
fredag: 18.00–22.00
lørdag: Lukket
søndag: Lukket

Nærliggende lignende virksomheder
IKEA Svensk Restaurant IKEA Svensk Restaurant 1 km Hej ja der er ikke så meget at sige om Ikea Restaurant. Det er god mad i forhold til ...
Anmeldelser
Helt utrolig fantastisk oplevelse - hele vejen igennem. Der var ikke en finger at sætte på hverken menuen, der med den ene servering efter den anden kredsede om alle sanser, betjeningen der var nærværende, utrolig kompetent og fagligt dygtige, eller stedet der havde en dejlig atmosfære.nEn helt igennem sublim aften, 3 meget fortjente Michelin stjerner og 5 meget store stjerner her - så absolut en oplevelse værd!
Champagnen og vin var udsøgt, maden var det højeste niveau vi har prøvet, og utrolig smagfuldt, fremragende blanding af konsistens, smag og sanser. Service var top i behagelige omgivelser. Varm modtagelse af Tina og Eric. Absolut verdensklasse og tillykke med de 3 stjerner.
En helt igennem fantastisk oplevelse hvor alt går op i en højere enhed. Restauranten er hyggelig med en smuk stilren indretning, fantastisk service af både tjenere og kokke, desuden fik vi også en rigtig god vejledning i valg af vine. Maden var selvfølgelig den største oplevelse, alle retterne blev præsenteret utroligt smukt og smagte himmelsk. Absolut mindst ** Michelin værd.
Restaurant Jordnær byder på en smagsoplevelse, der starter på himmelsk niveau med deres fantastiske appetizers, som er i verdensklasse. Disse første indtryk imponerer virkelig. Dog er der en mærkbar nedgang i kvalitet efter disse indledende retter, og der mangler en hovedret af høj kvalitet for at fuldende oplevelsen. Samlet set leverer Jordnær en god gastronomisk oplevelse, men der er plads til forbedringer for at opnå topkarakter.
Hold da op! Sikke en oplevelse! Det er længe siden at jeg har haft så store forventninger til en restaurant, og alligevel overgik Jordnær forventningerne. Flere af aftenens serveringer var til absolut topkarakterer, og skriver sig ind blandt de oplevelser man altid vil huske. Flere gange i løbet af aftenen fik man den fantastiske oplevelse af vinen og maden løftede hinanden op til en magisk sammensætning. Dertil kommer en af Storkøbenhavns mest varme og hjertelige serviceoplevelser. Absolut topkarakter og en restaurant jeg ikke kan vente med at komme tilbage til!
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik