facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Restaurant Jordnær

Restaurant Jordnær
Adresse: Gentoftegade 29 , 2820 Gentofte
Telefonnummer: 22 40 80 20
By: Gentofte
Rute: Gentoftegade 29
Postnummer: 2820


Åbningstider

Onsdag: 18:00-22:00
Torsdag: 18:00-22:00
Fredag: 18:00-22:00
Lørdag: 18:00-22:00


relaterede søgninger: Restaurant Jordnær menu priser, Restaurant Jordnær brand, Gentofte Hotel Restaurant menu, Jordnær pris, Jordnær kok, Jordnær betydning, Jordnær vinmenu, Gourmet Restaurant Gentofte
Anmeldelser
En helt igennem fantastisk oplevelse hvor alt går op i en højere enhed. Restauranten er hyggelig med en smuk stilren indretning, fantastisk service af både tjenere og kokke, desuden fik vi også en rigtig god vejledning i valg af vine. Maden var selvfølgelig den største oplevelse, alle retterne blev præsenteret utroligt smukt og smagte himmelsk. Absolut mindst ** Michelin værd.
Hyggelig atmosfære, førsteklasses service, og mest af alt virkelig velsmagende mad lavet af de ypperligste råvarer. Vinmenuen er godt sammensat og komplimenterer retterne fremragende!
Hold da op! Sikke en oplevelse! Det er længe siden at jeg har haft så store forventninger til en restaurant, og alligevel overgik Jordnær forventningerne. Flere af aftenens serveringer var til absolut topkarakterer, og skriver sig ind blandt de oplevelser man altid vil huske. Flere gange i løbet af aftenen fik man den fantastiske oplevelse af vinen og maden løftede hinanden op til en magisk sammensætning. Dertil kommer en af Storkøbenhavns mest varme og hjertelige serviceoplevelser. Absolut topkarakter og en restaurant jeg ikke kan vente med at komme tilbage til!
Jordnær er den helt ekstra ordinære gourmet oplevelse. Der er kælet for de udvalgte råvarer og total oplevelse at se chefkok og kone på gulvet. En oplevelse for livet. Tak.
forrygende oplevelse. Maden og servicen finder man ikke andre steder. mit råd er at spise der inden de får den tredje stjerne.
Fantastisk. Meget elegante, delikate og fine retter. Fokus på fisk og skaldyr og kaviar. 2 ** er fuldt fortjent og hvem ved om der ikke kommer mere endnu.
Fuldstændig forrygende. Højt niveau hele vejen gennem 15 serveringer
Ikke i 50 år har der været et så godt spisested på Gentoftegade eller omegn. Nyt nordisk på højt niveau.
Vildt godt sted. Mad var utroligt flot og smagte skønt. Top service med opmærksomme tjener. Kan varmt anbefales.
Fantastisk, smuk mad med stor velsmag. Kombineret med flotte omgivelser og godt værtsskab. En stor oplevelse!
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Restaurant Jordnær med offentlig transport


Adolphsvej (Gentoftegade) 20 måler
171
176
179
Adolphsvej (Gentoftegade) 30 måler
172
176
179
Gentofte Torv (Gentoftegade) 180 måler
172
Kirketorvet (Gentoftegade) 180 måler
171
176
179
Kirketorvet (Gentoftegade) 190 måler
172
176
179

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik