facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Restaurant Jin Jiang

Restaurant Jin Jiang
Adresse: Hundige Strandvej 74 , 2670 Greve
Telefonnummer: 43 90 22 77
By: Greve
Rute: Hundige Strandvej 74
Postnummer: 2670


Anmeldelser
Rigtig godt udvalg af lækre retter. Deres Mongolian BBQ, sushi og buffet smager rigtig godt. Kan klart anbefale denne restaurant hvis man leder efter et billigt sted med super hurtig betjening.
Utrolig kedelig mad og et yderste beskedent udvalg sammenlignet med de øvrigt kinesiske restauranter i området. Kødet til stegning ser virkelig sørgeligt ud, og ser ud som om, at det har lige ligget længe nok. De “færdige retter” i buffeten var stort set væk hele tiden og blev ikke fyldt op og det, der lå, var køligt. Stedet er dog væsentlig pænere indefra, end udefra! Vi 2 voksne og en dreng på 12 var ikke imponerede - nogle af os og kommer ikke tilbage... Øv!
Det var okay til prisen, men man får jo kun hvad man betaler for.
Meget hyggeligt familested med stort udvalg: sushi + buffet + is + kaffe til rimelig billige priser.. Fødselsdags barn på dagen 1 kr hyggelig gårdhave bagved for ryger.
Vi spiste ved jer ved normal spisetid...der blev bestilt buffet og drikkevarer. Maden var under al kritik, der var intet udvalg og kødet var som gummi..det havde næppe set en stegepande...så jeres etablissement kan desværre ikke anbefales.
Det var en trist oplevelse den 24/7. Næsten ingen mad i fadene, sodavanden var varm og bordene blev ikke ryddet af, beskidte tallerkner stod i bunker. Man skulle se godt efter når man tog et bestik for meget af det var beskidt. Mangel på personale var tydeligt men så lad være med at lukke flere gæster ind end I kan magte. Er kommet der en del men det tror jeg ikke vi gør mere, kommenterede den varme sodavand men fik en sludder for en sladder, flaskesodavand kan ikke være kolde hos dem????!!!!.
Den ene stjerne tilfalder den søde og smilende unge pige, der tog imod vores bestilling. Alle andre lignede nogen, der bestemt ikke havde lyst til at være i restauranten. Det havde vi så heller ikk, da vi, efter at have bestilt buffet, kunne konstatere, at den gabende tomme buffet, med mange tomme eller halvtomme fade, hvor rester var skrabet sammen og ikke blev genfyldte. Da vi spurgte efter, om der kom mere mad, fik vi at vide, vi bare kunne sige, hvilken mad derfra, vi ville have. Det var jo lidt svært at blive inspireret af tomme fade, men vi fik bestilt stegte rejer, dem kunne vi godt ha undværet. Der var totalt fravær af forståelse for, vi savnede mad i buffeten. Det skal nævnes, jeg spurgte ved ankomsten, om vi kunne bestille buffet, og den bestilling blev godtaget. Jeg påpegede, jeg bestemt ikke ville betale fuld pris for den kedelige madoplevelse, og kunne få en reduktion på 10 %. To børn og to voksne vil søge andre glade steder hen, næste gang vi får lyst til kinesisk buffet.
Fantastisk buffet med alt muligt og mega hurtigt service. Toilette har plads til forbedringer men det er kun små ting. Made var varm og fantastisk Meget søde personale. Alt I alt meget God oplevelse ville klart anbefale!!
Sushien var frisk men utrolig kedelig. Den kinesiske buffet var kold og selvdød, og så ud som om den havde været det i mange timer. Vi har spist der mange gange tidligere. Det har aldrig været så dårligt før. Betjeningen var elendig. Det var sidste gang vi spiser der.
Personalet var ok men maden var dårlig der rå kød havde ligget forlænge og var meget kedeligt at se på vi bede flere gange om at få fyldt op sushi var meget kedelig og uappetligt at se på normalt spiser jeg sushi men ikke der alt i alt vi kommer ikke igen manden har så også redet sig en dårlig mave
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Restaurant Jin Jiang med offentlig transport


Solbakken (Hundige Strandvej) 360 måler
224
Solbakken (Hundige Strandvej) 430 måler
224
Valdemarsvej (Hundige Strandvej) 470 måler
224
Valdemarsvej (Hundige Strandvej) 470 måler
224

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik