facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Restaurant Ilden

Restaurant Ilden
"Altid minimum 15 slags kød3 forskellige forretter & rustikke brød60 varianter i vores salatbarStor varmbuffet20 meter Brunchbuffet lør-søn"
Adresse: H. C. Andersens Blvd. 11 , 1553 København
By: København
Rute: H. C. Andersens Blvd. 11
Postnummer: 1553



relaterede søgninger: Ilden fødselsdag, Ilden brunch, Ilden Take Away, Ilden mad ud af huset, Brunch fødselsdag Restaurant, Restaurant Algade Roskilde, Restaurant Flammen åbningstider, Restaurant Roskilde Menu
Anmeldelser
Vi kom lidt før åbningstiden kl. 17, havde reserveret bord og blev taget godt imod - restauranten var jo fuldstændig tom og blev langsomt fyldt op. Udvalget af tilbehør til kødet var lidt kedeligt, men ellers er der intet at sætte en finger på ved maden. Desværre virker det som om der er for travlt for de få tjenere at følge med, så der kom kø af mennesker i entreen allerede en time efter vi var ankommet. Hvilket jo er synd. I baren stod der også en masse bakker med drikkevarer, som aldrig kom nogen steder. Ellers var der hyggeligt og rart at være. Klar anbefaling herfra - såfremt man kan få pladser.
Vi prøvede deres koncept med All inklusiv dvs drikkevarer ad libitum bobler, vin, sodavand, øl, kaffe og te. Det er okay til prisen 499 til aften. Udvalget i buffeten er i orden, der bliver fyldt op. Godt sted hvis man er et selskab eller familie. Betjeningen er venlig og opmærksom.
Spiste her til julefrokost fredag den 23/11-2018, og blev ret skuffet. Vi var omkring 60 personer, og mit firma havde bestilt All inclusive for knap 500 kr./person: - De cirka 7 forskellige kød, som blev skåret ud af medarbejderen var ikke engang lune, men tættere på koldt. - Buffet, hvor der bl.a. var frugter, var fra dåse og ikke friske. - Personalet havde misforstået vores aftale, i forhold til at vi skulle opstille et par højtalere, da vi havde et lille band fra arbejdet der ville underholde og synge. - Tjenerne havde i flere omgange glemt nogle i selskabet, i forhold drinks og dessert bestlling. Så vi måtte flere gange drinks prikke dem på skuldrene. - Et par stykker fra arbejdet er veganske og vegetarer, de havde oplyst at de kunne lave veganske burgere, men det kunne de ikke alligevel. Dvs. at der heller ikke var dessert til dem. - Det bedste, var min dessert med pandekage og is. Det var ikke 500,- værd, selv på en travl fredag aften, hvor der burde været sørget for det hele, og planlagt forud. Vi har jo alle forskellige oplevelser, men jeg ville ikke komme igen på baggrund af denne oplevelse.
Jeg blev skuffet over mit besøg i dag...… De 15 slags kød de har smagte alle som om de var "kogt i den samme gryde". Og værre endnu var at kødet var koldt!! Deres Pommes frites var gummiagtige, og den laks der var til forret var helt hård og tør i kødet :- Udenfor døren har de et kæmpe reklame skilt hvorpå der stod "Kæmpe Grill Buffet 199,-" og så står der nederst med bitte små bogstaver at prisen er en anden fredag og lørdag. Så prisforskellen opdagende jeg først da jeg skulle betale. Sorry - men 219,- kr for en omgang både koldt, tørt og smagsløst kød - det er bare ikke pengene værd! Jeg kan ikke anbefale det.....
"det var okay" passer meget godt. Kødstykkerne er meget små og salatbaren er rimeligt uinspireret, blot grøntsager skåret i stykker, uden marinade eller noget, blot et par dressinger at vælge mellem. Bevares, hvad kan man forvente for Ca 200 kr, det virker bare meget tamt.
Kødet var ikke særlig varmt. Buffet gennemsnitlig. Faste sofasæder er meget upraktisk når man skal op til buffeten. Fint med gratis isvand til vinen, men vi måtte bede om mere. Der blev ikke fyldt op. Fin vin til ok pris. Bøvl med regningen. Den passede i 3 forsøg. Nu har vi prøvet det.
Ilden er endelig kommet til københavn også. Det er virkelig godt og efter min mening den bedste kød/buffet kæde restaurant i Danmark. Betjeningen er god og tjenerne søde. Der er rent og pænt, uanset travlhed. Kæmpe plus det kunne konkurrenten længere ned af gaden lærer en del af! Det eneste minus som er et minus i enhver buffet er de mange gæster der ikke ved hvordan man gør i en buffet. 1. Sprit dine hænder hver gang du går op og tager mad. 2. Lad din brugte tallerken stå på bordet og ta en ny tallerken i buffeten efter at du nu igen har spritten dine hænder 3. Lær dine børn det samme og er de lidt for små, Så øv jer derhjemme i at mestre det at øse mad op uden at bruge hænderne direkte på maden og ikke på restauranten. Ingen er interesseret i Vanessa's små fingre der har været en tur igennem toilet papiret først. .. Og nej det er ikke sødt...kun ulækkert og mega utjekket at lade sine unger rende frit i buffeten eller værre endnu at stå og se til, at ens barn/børn gør det uhygiejnisk for alle andre.
Maden var udmærket, noget for alle
skulle have været en skøn aften på ilden,men desværre.virkede rodet og med alt for fortravlede tjenere som virkelig prøvet at følge med. Jeg havde glædet mig til buffeten fik bla et stykke angus kød som flere af mine gæster også valgte,jeg syntes det lugtede fælt men smagte alligevel på det FØJ det var surt og havde en direkte grum smag.Den ene af mine gæster kigger på mig og siger smagte dit kød også grimt.Vi kalder på tjeneren som lugtede til det og sagde det skal da vidst fjernes fra buffeten.Hørte intet andet resten af aftenen fra nogle derinde. Da vi skal gå hiver jeg fat i over tjeneren som oplyser mig at når ph værdien stiger i kødet kan det godt komme til at lugte og smage grimt men det er ikke dårligt.nu er kl 23.11 er det så også ph værdiens skyld at jeg har rendt på toilet og afleveret både den ene og den anden vej.første og sidste gang jeg var på ilden.
Var til brunch i anledning af en nervøs fødselsdag og det var rigtig godt. Fine lokaler og flink betjening, der gjorde deres arbejde. Der var spændende og god mad og der var nok af det. Kaffen var ikke lige min kop te, men så var der god juice og lemonade. Man kunne få glutenfrit brød, hvilket var dejligt og det var godt brød. Desværre var der ikke så meget andet der var glutenfrit.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Restaurant Ilden med offentlig transport


Rådhuspladsen 30 måler
11
33
93N
Rådhuspladsen St. (H.C. Andersens Boulevard) 150 måler
250S
2A
5C
94N
97N
Rådhuspladsen St. (Metro) 200 måler
M3
M4
Rådhuspladsen St. (Vesterbrogade) 230 måler
23
250S
2A
5C
97N
Vesterport St. (Vester Farimagsgade) 250 måler
68

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Restaurant Ilden.

København buffeter

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. H. C. Andersens Blvd. 11 placering, hvordan kan jeg gå. Restaurant Ilden adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Restaurant Ilden. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Restaurant Ilden med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Nærliggende lignende virksomheder
Café Dalle Valle Café Dalle Valle 254 måler
Promenaden Promenaden 327 måler Super hyggeligt. God mad. Sød, opmærksom og service minded personale. Gode vine. Mege...
Cafe Dalle Valle Cafe Dalle Valle 541 måler
Riz Raz Riz Raz 549 måler En kulinarisk oplevelse i det grønne univers. Vi har af flere omgange besøgt rizraz ...
Cassiopeia Cassiopeia 618 måler
Restaurant Flammen Restaurant Flammen 723 måler Skønt personale, lækker varieret buffet og god atmosfære.
HubbaBubba HubbaBubba 1 km Jeg fik en kasse lakrids der var gået op og lakridsen var spredt ud i hele kassen. De...
Øl&KØD Øl&KØD 2 km
Restaurant Wanda Restaurant Wanda 4 km Dette sted er klart 4 stjerner på grund af prisen. Maden er god, men prisen bedst. De...
Gin Gin - Wok & Sushi Gin Gin - Wok & Sushi 4 km Lækker mad og venligt personale
Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik