facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Restaurant HOS

Restaurant HOS
"Hos os laver vi fantastiske rugbrødsmadder, også kendt som smørrebrød, til frokost ligesom vi er vært med skønne frokostretter. Fredag og lørdag slår vi også dørene op til en 4-retters menu, hvor du finder vores fortolkning af årstidens råvarer – har du lyst kan du også vælge blandt vores skønne tilvalgsretter."
Adresse: Kongensgade 65 , 5000 Odense
Telefonnummer: 93 10 00 92
By: Odense
Rute: Kongensgade 65
Postnummer: 5000


Åbningstider

Tirsdag: 11:30-15:30
Onsdag: 11:30-15:30
Torsdag: 11:30-15:30
Fredag: 11:30-15:30
Fredag: 18:00-21:30
Lørdag: 11:30-15:30
Lørdag: 18:00-21:30


relaterede søgninger: Restaurant Vestergade Odense, Restaurant Odense, Nye restauranter Odense, Restaurant Vår, Restaurant HOS åbningstid, Restaurant no 61, Restaurant Værdsat, Restaurant MAM
Anmeldelser
Dejligt smørrebrød og klassiske danske retter med et twist. Restaurant Hos er et meget populært frokost sted, så bord reservation er klart at anbefale. Personalet er ekstremt venlige og atmosfæren er generel hyggelig og hjemmelig. Vi bestilte to retter hver til at starte med og var faktisk godt mætte efter dette. Dog ville vi rigtig gerne smage deres desserter - særligt øllebrøden - hvilket var kanon godt. Maden og drikkevarerne var hurtigt klart. Bestemt et sted jeg vil anbefale og klart vil besøge igen.
Vi havde travlt, men nåede alligevel at blive forkælet med både fantastisk mad og en helt særlig varm og personlig service - bestemt ikke sidste gang!
En virkelig lækker frokost, mad på højt niveau, og særdeles behagelig service. Absolut et besøg værd, hvis man vil ha en gastronomisk oplevelse.
Fra første møde med personalet er der service i særklasse, som matcher den flotte indretning og de lækre retter. Frokostkortet har et bredt udvalg af smørrebrød, samt et par Frokostretter. Særligt smørrebrødet kan anbefales, hvor hvert enkelt er fortolket på HOS' egen vis. Restaurant HOS kan varmt anbefales! Vi kommer helt sikkert igen.
På HOS er de i topform! Smørrebrød, snaps og service er ikke til at skyde igennem! Det er smil hele vejen igennem og fynboer viser igen hvordan god mad og service skal serveres! Der er ikke en finger at sætte!
Frokost. Virkelig lækker smørrebrød med masser af velsmag. Vi sad på på den hyggelige terrasse, hvor maj solen skinnede gavmildt ned på os. Behagelig betjening og et fint øl,- snapse- og vinkort. Absolut et besøg til gentagelse.
Fantastisk kulinarisk oplevelse og særdeles behagelig, troværdig og hjertevarm betjening. Kan varmt anbefales.
Helt fantastisk lækkert mad og hyggelig lokale.Mad: 5/5
Location og service er helt i top. Ligeså er maden. Kan stærkt anbefales.
Fantastisk mad, menu og service. Høj, høj kvalitet og ville gerne have givet 6 stjerner, hvis muligt. Men... lokalet er hyggeligt og dejligt med indblik til køkkenet. Desværre medfører det også ret så meget stegeos fra køkkenet i lokalet/restauranten. Så meget at det i perioder generer øjnene kontaktlinsebærer, hvilket normalt ikke er en udfordring andre steder. Hvis udsugningen i køkkenet forbedres, kunne stedet sagtens tåle et genbesøg eller flere Vegetarretter: Yderst delikate og inspirerende vegetarretter
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Restaurant HOS med offentlig transport


Kongensgade (Odense Kommune) 50 måler
10C
Kongensgade (Odense Kommune) 60 måler
55
56
85
Kongensgade (Odense Letbane) 120 måler
L
Vintapperstræde (Odense Kommune) 180 måler
10C
Pantheonsgade (Odense Kommune) 270 måler
10C

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Restaurant HOS.

Odense smørrebrød

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Kongensgade 65 placering, hvordan kan jeg gå. Restaurant HOS adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Restaurant HOS. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Restaurant HOS med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik