facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Restaurant Carlos

Restaurant Carlos
"Med en hyggelig indretning og et stilrent look i restauranten siden 2017, er Restaurant Carlos et unikt sted tæt i byens charmerende gågade. Hvad enten det er frokost eller middag er atmosfæren ideel. Tapas, gode frokostretter, større udvalg af steaks samt sæsonmenuer der også anrettes til veganere og allergikere.Med et stort udvalg af drikke kan du nyde lækre Cocktails, Milkshakes, et godt glas rosevin og mange andre kolde drikke på terrassen under varmelamperne eller inde i restauranten, som har sin charme. Det er en af byens hyggelige mødesteder, når man skal tage en pause eller mødes med venner og bekendte.Restaurant Carlos Est. 2004"
Adresse: Sjællandsgade 56 , 7000 Fredericia
Telefonnummer: 22 23 00 35
By: Fredericia
Rute: Sjællandsgade 56
Postnummer: 7000


Åbningstider

Mandag: 12:00-15:00
Mandag: 17:00-22:00
Tirsdag: 12:00-15:00
Tirsdag: 17:00-22:00
Onsdag: 12:00-15:00
Onsdag: 17:00-22:00
Torsdag: 12:00-15:00

Anmeldelser
Fantastisk service lækker mad med fantastisk smagssammensætning...prisen er super overkommelig og lækkert at blive forkælet og få sådan en udsøgt oplevelse skal smages og afprøves. Det er bestemt et besøg værd. Betjening er yderst høflig og respektfuldt. Maden er udsøgt og smagfuld. Vi kommer helt sikkert igen.
Skøn mad, god betjening og dejlig stemning.
Her er super hyggeligt - dejlig betjening. Men ikke mindst, kanon godt mad.
Fik en okay rib eye. Vinen vi fik var god. Blev overtalt til at tage en dessert. Fik pandekager med is. Solbærisen var ok, men pandekagerne. Intetsigende papskiver. Da jeg spurgte tjeneren om det var en færdigblandet dej, svarede han at det var det. Derfor spiser jeg sjældent dessert. Min hustru fik creme brulle. Den var kedelig og grynet og der var der også solbæris til?! Der kom gæster ind som nærmest blev smidt ud med beskeden om at køkkenet jo lukkede om 20 minutter?! Har man råd til det?
Vi kom ind fra gaden fredag klokken 18. Der var et bord selvom der var mange gæster… Fantastisk dejlig sted, lidt støjende, men det er også småt - men det var virkelig virkelig lækker mad. Tjenerne var skarpe og servicen var perfekt. Tusind tak for lækker mad
Super god service og det vigtigste af alt, maden var helt i top! Pris niveauet er helt i top, så husk lige og giv lidt drikkepenge :
En varm anbefaling herfra, god stemning, fantastisk tjener. Dog var bøffen gennemstegt trods vi havde bestilt medium
Vidunderlig bøf med kartofler og garniture. Dejlig betjening og en god stemning.Mad: 4/5
Total lækkert mad og sød betjening. Kommer helt sikkert igen.
De 6 små retter i menuen var delvis okay... kød og rejer fine, resten middelmådig, heraf kold suppe - pandekagedessert dog i top og lad være med at købe 1/2 liter cola - du får 40 Cl.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Restaurant Carlos med offentlig transport


Købmagergade V Fynsgade (Fredericia) 100 måler
3
7
Købmagergade V Fynsgade (Fredericia) 110 måler
3
Sjællandsgade V Gothersgade (Fredericia) 130 måler
1
3
7
Sjællandsgade V Gothersgade (Fredericia) 170 måler
1
3
Købmagergade V Axeltorv (Fredericia) 270 måler
7

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Restaurant Carlos.

Fredericia spansk

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Sjællandsgade 56 fredericia tapas / småretter placering, hvordan kan jeg gå. Restaurant Carlos adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Restaurant Carlos. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Restaurant Carlos med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik