facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Renosyd

Adresse: Norgesvej 13 , 8660 Skanderborg
Telefonnummer: 86 52 52 11
By: Skanderborg
Rute: Norgesvej 13
Postnummer: 8660



relaterede søgninger: Renosyd Skanderborg tømning, Renosyd tømningskalender, Renosyd priser, Renosyd Skanderborg storskrald, Renosyd affaldssortering, Renosyd SMS, Renosyd storskrald, Renosyd Skanderborg åbningstider
Anmeldelser
Hej. I andre kommuner vi kan aflevere eternit på f.eks europaller og bliver hentet som hele paller og andre hente selv fra huset. Men renosyd gide ikke blive hjælpsomme. Ja, de kan godt hjælpe dig men først du skal ekstra betale. De skal tage eks. Fra andre kommuner.
Foreslag med fast lukke tid kl 18 alle ugensdage, da det er hovedsagelig private som bruger pladsen også i week end. Week end kan man så trække åbningstiden fra kl 10 til 18. Dk måske flotteste genbrug plads.
Værdiparken i Skanderborg er ikke bygget til så stor by som Skanderborg den er alt lille, kun haveaffald er godt, resten er indrette til folk i micro biler.
At åbningstider kan variere bliver man ikke meget klogere af !!!!!!!!!!!!!!
God service, tak for det
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik