facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Ørelægeklinikken v/Michael Miravet Sorribes

Ørelægeklinikken v/Michael Miravet Sorribes
Adresse: Helsevej 2, 3660 Stenløse, Danmark
Telefonnummer: 47 17 00 10
By: Stenløse
Rute: Helsevej
Gadenummer: 2
Postnummer: 3660


Åbningstider

mandag: 07.30–16.30
tirsdag: 07.30–15.30
onsdag: 07.30–15.30
torsdag: 07.30–15.30
fredag: 07.30–14.00
lørdag: 08.00–12.00
søndag: Lukket

Nærliggende lignende virksomheder
Anmeldelser
Jeg har aldrig oplevet en så ubehøvlet og stressende adfærd hos en læge før.nMed en nyfødt baby der skal undersøges, er der behov for ro, omsorg og forståelse hos den læge, man søger råd og vejledning hos.nVi var inde hos lægen maks 2 minutter, før vi blev smidt ud igen, vores baby blev knapt kigget på og under hele konsultationen, var der en oplevelse af, at vi var til besvær, han havde hverken tid eller lyst til at tale til os eller besvare spørgsmål, og vi blev stort set smidt ud. Der blev hamret på tasteturet, talt i tempo som ikke bar nogen tvivl om, at vi var til besvær og det var alt i alt en væmmelig oplevelse.nDet var en meget rystet og chokeret nybagt mor jeg havde med mig ud derfra.nDet er ikke så mærkeligt, at man kommer hurtigt til her, for en konsultation varer åbenbart kun 2 meget stressende og ubehagelige minutter.nnDette sted kan under ingen omstændigheder anbefales.
Konsultationen opleves som værende udført i enorm travlhed. Ingen pædagogisk tilgang til to små børn. Ørene blev da tjekket, men det var da bestemt med våde øjne som kunne være undgået ;-. Ingen anbefaling herfra, da jeg nu har en dreng, som ikke vil til ørelæge igen...
Allerede ved første besøg, så vidste jeg,nat det var en pengemaskine. Det gik simpelthen så hurtigt, at jeg blev nødt til at tage tid på mit 2. Besøg. Under 3 minutter blev det til og det skulle bare gå stærkt kunne man mærke.nnJeg kommer der aldrig igen og vil på ingen måde anbefale andre at gøre det, hvis de rent faktisk ønsker hjælp.
Jeg vil meget gerne anbefale Michael. Ja han er hurtig og effektiv. Ikke så meget slinger i valsen. Vi har altid kunne få en tid med 1 dags varsel, hvilket jeg er meget tilfreds med. Det har min søn også altid været meget glad for. Michael er ganske rigtig ikke til lange søforklaringer, vær parat med det du ønsker set på. Afklaring og ud af døren igen. Ny tid eller afslutning. Vi ønsker alle korte ventetider, men det kan kun lade sig gøre på den måde Michael kører klinik på. Jeg /vi er yderst tilfredse.
Han er hurtig det må man give ham men ikke særlig behagelig. Han tog ikke hensyn til smerter da han ud af det blå jarver et rør ind i mit meget ømme og hævede øre. Jeg blev sendt ind ved siden af til en høre test hos en yderst betaling mand og da jeg kommer tilbage spørger han om jeg har smerter i mit øre hvortil jeg svare at der har jeg da ihvertfald fået nu. Det forsvare han med at han jo var nød til at rense mit øre. Super arrogant mand som jeg ikke kan anbefale hvis man gerne selv vil være en del af processen. Hvis man bare gerne vil ind og ud uden behov for information så er han sikkert udemærket.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik