facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Rekord Rens

"Dit lokale renseri ! Vi renser og vasker her på adressen - kun skind/læder og gulvtæpper sendes ud af huset. Derfor kan vi hjælpe dig hurtigt og fleksibelt . Vi kan hjælpe med det meste - 18 års erfaring møder dig ved disken. Ærlig og reel rådgivning."
Adresse: Finlandsgade 1 , 6700 Esbjerg
Telefonnummer: 75 12 83 69
By: Esbjerg
Rute: Finlandsgade 1
Postnummer: 6700



relaterede søgninger: Rekord Rens Esbjerg Åbningstider, Renseri Esbjerg torvegade, MØNTVASKERI Esbjerg, Rekord Rens Frederiksberg, renseri, ribe, Renseri Kolding, Rekord Rens Aarhus, Byens Rens Esbjerg
Anmeldelser
Hold da op en god service. Venlig og rar betjening. God forklaring og vejledning er vist en selvfølge her, det var da den oplevelse jeg gik herfra med. Rensning tog kun ganske få dage, selvom jeg fortalte dem at det ikke hastede. Kan klart anbefales.
Aldrig har jeg da kendt mage til dårlig service! Jeg afleverede mine arbejdsbukser til oplægning fredag d. 14/8, og fik at vide jeg kunne hente dem i dag den 21/8, en uge efter, hvor de ville være syet op og klar til mig. Da jeg så i dag kommer derned har de slet ikke haft fat i dem endnu, og kan ikke svare på hvornår de vil være klar - så nu er jeg gået derfra med bukser der efter en uge endnu ikke er lagt op, og kunne have haft dem hos en anden skrædder i mellemtiden, men får man noget at vide om at de ikke har nået at ordne dem endnu? Nej da! Forbandede bolchebutik! Jeg kommer aldrig derind og beder om hjælp mere!
Super service og så kunne de fjerne nogle rigtig trælse pletter fra en dåbskjole. Kommer igen hvis jeg får brug for hjælp.
Top service og super kvalitet af udførte opgaver. Jens & Co. har styr på det.
God service, fine priser og flinke medarbejdere.
Alt som det skal være
Udmærket renseri.
Kan klart anbefales
Byens BEDSTE sted
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik