facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Rejsekort

Rejsekort
Adresse: Borgergade 14, 3. sal , 1300 København
Telefonnummer: 33 43 24 00
By: København
Rute: Borgergade 14, 3. sal
Postnummer: 1300



relaterede søgninger: Rejsekort saldo, Rejsekort kundeservice, Rejsekort Status, Rejsekort pensionist saldo, rejsekort tank-op app, Rejsekort priser myldretid, Rejsekort app, Bestil Rejsekort
Anmeldelser
Besværlig at navigere rundt i, at skifte fra et rejsekort til et andet. Og der sidder noget personer, der heller vil høre sig sige noget, end kunde der ringer ind med et problem.
Stjæler folks penge. Jeg har IKKE automatisk tank op, men alligevel har de nu 2 gange ved en "fejl" hævet penge uden min accept. Havde det været mig der havde stjålet de penge fra dem, havde jeg nu skulle snakke med politiet. Men da det er mig alm borger det er gået ud over, skal jeg nu trækkes med deres "kundeservice" for at få MINE penge tilbage.
Det er da det mest idiotiske system- typisk staten. Så lidt bruger venligt som muligt. Gigant indviklet når man er værge for et barn
Glemt at stemple ud har været inde og meldt det det blev bare kaos fra deres side som vi ikke forstod
I skal har styr på den måde i flytte rundt på penge det kan ikke passe at men først betale og i så tage penge for og sende dem tilbage for så og tage dem igen
Ved slet ikke hvor man skal starte. Hjemmesiden……. Op tankning…… Det er alt i alt en meget uprofessionel oplevelse.
Kan godt forstå de negative anmeldelser. Jeg mit barn er ny bruger af rejsekort. Hvis man ikke tilmelder sig automatisk optankning, så skal man selv gå ind og tanke op. Og det er ekstremt besværligt og ligefrem pinligt at det skal være så svært.
De påstod jeg ikke havde checket ud af bussen da den havde trukket 95 kr for en tur der er til 14 kr,Ikke i orden de ikke stoler på kunderne.
Efter at have brugt alt for lang tid af mit liv på at prøve at finde frem til en pris på noget så simpelt som et periodekort ml. hjem-arbejde hvilket IKKE engang er lykkedes, både da man åbenbart SKAL betale for en zone, man ikke bruger zone 1, ikke kan vælge at rejse med tog på strækningen som er klart den korteste, hurtigste vej og det eneste, jeg nogensinde benytter mig af til arbejdet uanset hvor mange zoner, man vælger og alligevel kun kan rejse frit i den sidste af zonerne - fuldstændig håbløst!og ikke mindst, da det kun bliver mere og mere dyrt, uden at noget bliver forbedret …har jeg besluttet mig for at købe/leje/lease/låne en bil/el-cykel - hvad som helst for at slippe for at skulle bruge penge på dette håbløse produkt. Og jeg er ellers fortaler for offentlig transport - så sørgeligt!
Gennemført dårligt , håbløst system
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Rejsekort med offentlig transport


Dronningens Tværgade (Store Kongensgade) 130 måler
23
26
Store Kongensgade (Dronningens Tværgade) 140 måler
23
Odd Fellow Palæet (Dronningens Tværgade) 240 måler
23
26
Borgergade (Sølvgade) 260 måler
23
Borgergade (Sølvgade) 290 måler
23

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Rejsekort.

København bilreparation

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Borgergade 14, 3. sal placering, hvordan kan jeg gå. Rejsekort adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Rejsekort. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Rejsekort med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik