facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Reinh Van Hauen

Reinh Van Hauen
"Reinh. van Hauen er ikke en hvilken som helst bager/konditori-forretning. Gennem fire generationer, eller over 139 år, har Reinh. van Hauen leveret kvalitetsbagværk til københavnerne, og drives i dag af far og søn – Knud og Klavs van Hauen.Produkterne er håndlavede, og lavet af de bedste råvarer fra hele verden. Reinh. van Hauen startede f.eks. med økologisk brød længe før det blev moderne, og er aldrig gået på kompromis med omsorgen og kærligheden for håndværket.Det betyder, at der altid bruges al den tid, der er nødvendig i forarbejdningen for at opnå den ypperste smagsoplevelse i bagværket."
Adresse: Gammel Kongevej 177 , 1850 Frederiksberg C
Telefonnummer: 38 80 08 00
By: Frederiksberg C
Rute: Gammel Kongevej 177
Postnummer: 1850


Åbningstider

Mandag: 06:30-18:00
Tirsdag: 06:30-18:00
Onsdag: 06:30-18:00
Torsdag: 06:30-18:00
Fredag: 06:30-18:30
Lørdag: 06:30-17:00
Søndag: 06:30-17:00

Anmeldelser
Høje priser forpligter. Desværre holdt kvaliteten ikke da vi købte. Bastant brød og kanelsløjfer efterlod følelse af nogen havde smurt palmin i ganen.
Bestilte wienerbrød til min fødselsdag. Meget blandet kvalitet. Frøsnapperne var tørre og romsneglene smagte ikke af rom. Spandauerne er genopfundet til noget jeg ikke vil kalde en spandauer, men de smagte godt. Brunsvigeren var også god. Crossainter og linser var ifølge gæsterne ‘anstændige’. Alt i alt synes jeg dog man kan få mere for pengene hos andre bagere.
Er det her Frederiksbergs dårligste og dyreste bager? Jeg tror det sku
Scones ubagt nogle gange andre gange hårde som sten. Der er ingen kvalitets kontrol, Dårlig rengørning. Der er ingen grund til at give dem flere chancer
Super bager med velsmagende udvalg af fantastisk brød og masser til den søde tand. Mega søde bag kassen også.
Super lækkert brød
Fantastisk håndværksbager. Der fortsat har alle de klassiske wienerbrød. Samtidig er alle deres vare super lækre og friske. Jeg er mega fan!!!!
De leverede mindre end halvdelen af ​​min ordre. Hvordan kan man glemme 70% af den ordre, jeg betalte for? Spiste Wolt levering det meste af morgenmaden på vej hertil? Hvad er jeres undskyldning... Pinligt!
Elsker især jeres scones, snegle, brownies, linser og jordbærkage. Rigtig god kvalitet!
Fantastisk kundeservice og lækker kvalitet på kagerne/wienerbrød undtagen deres tebirkes, der altid er underbagte. Brødet varierer meget, men de små rugbrød er 10/10
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Reinh Van Hauen med offentlig transport


Frederiksberg Rådhus (Allegade) 50 måler
18
Frederiksberg Rådhus (Allegade) 60 måler
18
Frederiksberg Rådhus (Smallegade) 100 måler
31
9A
Frederiksberg Rådhus (Smallegade) 120 måler
31
9A
Henrik Steffens Vej (Gammel Kongevej) 190 måler
31
9A

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik