facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Øre Næse Hals Klinikken

Øre Næse Hals Klinikken
Adresse: Niels Brocks Gade 14B, 8900 Randers, Danmark
Telefonnummer: 86 42 54 44
By: Randers
Rute: Niels Brocks Gade
Gadenummer: 14B
Postnummer: 8900


Åbningstider

mandag: 08.00–16.15
tirsdag: 08.00–14.45
onsdag: 08.00–14.45
torsdag: 08.00–14.45
fredag: 08.00–12.45
lørdag: Lukket
søndag: Lukket

Anmeldelser
Begge mine børn er blevet tilset og operet af Morten flere gange, derudover tilset af Anette derimellem.nnJeg har simpelthen kun positivt at sige om denne klinik og disse læger. Jeg har følt mig mødt og hørt fra første minut jeg satte mine fødder i klinikken. - og det samme er jeg sikker på st mine børn har.nnSelv sundhedsplejersken og vores praktiserende læge i vores kommune ikke Randers anbefaler denne klinik frem for den lokale vi har.nnPå trods af en del ventetid på at komme til i forhold til børn synes jeg dog at de gør hvad de kan for at de kommer hurtigt til har vi aldrig været i tvivl om at det var her vi skulle være.
Valgte klinikken da det var den i midtjylland med kortest ventetid, da min 1 årige døjede med ørene.nGrundig, behagelig og kompetent undersøgelse af min søns øre, hvor der også var tid og overskud til at komme i øjenhøjde med ham. Vi fik selv valget om vi ville have en ekstra kontrol, eller en tid til dræn med det samme.
Jeg var inde og få set min hals efter. Virkelig sympatisk og venlig læge, fik ikke fat i hans navn, hvilket også er underordnet. Jeg kan varmt anbefale dem, hvis man har brug for det.
Tirsdag d 7.7.2020 var jeg ude for en meget træls oplevelse på klinikken. Jeg skulle have fjernet noget gammel ørevoks . Klinikken havde fået besked på at jeg havde en gammel skade på det ene øre efter behandling for bylder på øret og at jeg led af tinnitus. Da jeg gik ind til lægen smilede han ikke og gad knap nok hilse på. Han bad mig øjeblikkeligt om at ligge mig op på briksen uden forudgående spørgsmål. Han stak derefter et apparat i øret på mig på meget ubehagelig og hårdhændet facon hvorefter han nedladende sagde at de propper ikke var noget særligt. Så stak han et andet apparat ind uden at sige hvad det var og en meget ubehagelig og lynhurtig rensning fandt sted i begge ører medens han samtidig beklagede sig over at han ikke vidste noget om mig da han ikke havde nogen journal. På det tidspunkt følte jeg nærmest som om det var et overgreb. Få sekunder efter stak han et andet apparat ind i ørerne på mig som var en trykprøve hvilket var voldsomt ubehageligt. Det korte af det lange er at jeg nu har fået en frygtelig irriterende resonans i mit venstre øre og min tinnitus er voldsomt forværret. Jeg vil anlægge sag mod dette forfærdelige sted . Hold jer væk . Jeg ved af gode grunde ikke hvad ørelægen hedder da han ikke præsenterede sig.
Jeg ringede for at bestille en tid til mit barn. Da jeg kom igennem, kunne jeg hører lidt snakken to kvinder imellem og så blev røret smidt på.nSå ringede jeg op igen, denne gang blev røret også taget, så kunne jeg høre den ene sekretær sige til den anden, ej her 2 min i telefonlukke tid, det gider jeg sku ikke, der blev grinet og lagt på.... men hvis nu, hun havde snakket med mig første gang jeg ringede, så havde det jo ikke været 2 min. I telefonlukke tid.... Vi finder bare en klinik der godt gider have kunder.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik