facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Rankin Park

Rankin Park
"Da vi er ved at renovere vores køkken er der midlertidigt lukket. Vi åben igen den 24. januar 2023."
Adresse: Skolegade 43 , 6700 Esbjerg
Telefonnummer: 75 10 10 70
By: Esbjerg
Rute: Skolegade 43
Postnummer: 6700



relaterede søgninger: Rankin Park menu, Restaurant Skolegade Esbjerg, Brunch Esbjerg, Frokost Esbjerg, Madklubben Esbjerg, Madklubben Esbjerg menu, Sands Esbjerg, Spisestuen Esbjerg
Anmeldelser
Var på rankin park den 21. maj og bestilte rankin platte. Det smagte Så godt! Jeg synes dog der godt kunne have været mere chorizo og parma skinke på platten.
Et hyggeligt sted med fokus på bæredygtighed og vegetarisk mad. Vi fik en frokost som smagte rigtigt godt. Vi var dog næsten de eneste i den ret store café. Der var dog enkelte ting de ikke havde, selvom det stod op deres menukort, det trækker lidt ned.
Et virkeligt velsmagende og mættende måltid i super hyggelige omgivelser Venlige tjenere, der hjalp med allergener med et smil - trods mundbind Jeg kan anbefale tapasbrædtet, som var så spækket med lækkerier, at jeg - meget usædvanligt - måtte levne! Også tre retter valgt fra menuen var meget lækkert og velsmagende. Restauranten er stor. Og hyggeligt indrettet med gamle møbler og nips. Du kan spise ved et almindeligt bord eller tilbagelænet i sofaer og lænestole. Tak for mad
Fantastisk indretning hvis man er lidt nostalgisk. Maden er meget velsmagende og prisen fornuftig. Sødt og imødekommende personale.
Ok mad. Fik 3 retters menu. En lille forret som godt kunne bruge en lille flutes til. Hovedret var ok størrelse og smagte godt. Lidt kedelig og lille dessert.Mad: 3/5
Vildt lækker salat og dejlige friske råvarer. Der er fuld knald på vitaminerne og farverne i deres salater. Dette er en stor take-away bakke. Der var nok til 2 voksne, med en rest til dagen efter. Vi spiste lidt kylling til måske derfor resten til dagen efter?. Det smagte lækkert 14.05.21: frokost på restauranten, venligt personale, maden kom hurtigt og var mega lækkert. Jeg synes måske, at priserne er lige til den friske side, ellers var det en super lækker oplevelse.
Virkelig lækkert mad, smilende betjening og rigtig hyggelig gårdhave hvor vi nød det fine vejr mens vores smagsløg blev forkælet. Vi kommer gerne igen. Vegetarretter: Stort fokus på lækre bæredygtige salater Parkering: Stort p-hus lige ved deres lækre gårdhave.
Rankin Park plejer at være min favorit når jeg kommer til Esbjerg for kurser og job, men blev ret skuffet i dag. Mine ris var overophedet i microovnen og min salat med "pulled chicken" kom med fabriksproduceret, maskinskåret våd kylling, sikkert tilsat extra vand og fra frost! Smagte dog dejligt pånær kyllingen!
Virkelig god brunch. Meget børnevenligt sted med legekrog som var et stort hit. Lækker mad og smuk anretning
Virkelig lækker sund mad. Fedt der er kommet sådan noget til Esbjerg
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Rankin Park med offentlig transport


Skolegade V Torvet (Esbjerg) 60 måler
1A
2A
5C
6C
7C
8C
Skolegade V Torvet (Esbjerg) 100 måler
1A
2A
5C
6C
7C
8C
Skolegade V Vor Frelsers Kirke (Esbjerg) 110 måler
1A
2A
5C
6C
7C
8C
Skolegade V Vor Frelsers Kirke (Esbjerg) 140 måler
1A
2A
5C
6C
7C
8C
Skolegade V Kronprinsensgade (Esbjerg) 260 måler
1A
2A
5C
6C
7C
8C

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Rankin Park.

Esbjerg morgenmad og brunch

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Skolegade 43 esbjerg vegansk placering, hvordan kan jeg gå. Rankin Park adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Rankin Park. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Rankin Park med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik