facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Rønne Svømmehal

"Husk at kig på vores åbningstider, så du ikke går forgæves.Da vi er en svømmehal dybt forankret i det bornholmske foreningsliv samt skolesvømning, har vi desværre begrænsede åbningstider for offentligheden. Vi har hidtil arbejdet hen mod at holde mere åbent. Men ligesom mange andre, er vi også presset af energikrisen. Derfor er vi fra 2023 nødt til at reducere åbningstiderne for offentligheden. Til gengæld kan du motionssvømme hver dag på særlige tidspunkter.Derudover tilbyder vi Babysvømning, SaunaGus, Aquagymnastik for pensionister i vand, Småbørnshold 1½-5 år, Undervandsrugby, AquaBike, AquaJogging og Motionssvømning.Hvis du ønsker at modtage svømmeundervisning, henviser vi til de forskellige bornholmske svømmeklubber."
Adresse: Højvangen 1 , 3700 Rønne
Telefonnummer: 56 95 56 11
By: Rønne
Rute: Højvangen 1
Postnummer: 3700



relaterede søgninger: Rønne Svømmehal priser, Nexø Svømmehal, Svømmehal Bornholm varmtvandsbassin, Gudhjem Svømmehal, Varmtvandsbassin Bornholm, Rønne Svømmehal historie, Rønne Svømmeklub, Babysvømning Bornholm
Anmeldelser
Det var så dejligt, vandet var 28 grader, virkelig en dejlig svømmehal, jeg var nu til vandgymnastik med god 60’er musik,
Rønne svømmehal er en ok svømmehal, men den burde nok have været udvidet med et terapi bassin. Ellers så har svømmehallen det meste. Rønne svømmehal har et par gange om ugen Relax aftner hvor lyset bliver slukket og kun bassin lyset er tændt. Der er rolig musik og en rigtig hyggelig stemning. Der bliver sat et par kander kaffe og the frem som er med til at gøre oplevelsen nærværende og hyggelig. Personalet er hjælpsomme og der er altid plads til et smil og en fin opmærksomhed på gæsterne.
Fantastisk svømmehal, som tourist er den ideel. Den har både til de små, store og helt store børn. Kan klart anbefale at tage her hen, som familie + at prisen er billig.
Bornholms absolut bedste svømmehal!
Gode faciliteter når man har baby med
Et meget kold omklædnings rum. Og det kunne bestemt ønskes der var et større bassing til børn, lørdag er overfyldt og ikke særlig behageligt. Har dog fundet en familie dag at komme, men kan kun deltage lidt da det er på hverdage og fra kl 14.30 - 16. Og som normalt er arbejdsdage.
Dejlig svømmehal. Men bruserne var under al kritik. Der var stort set ingen flow på bruserne, som der efter min mening også var for få af. Så efter jeg havde sæbet mig ind, skulle bruge ex antal minutter på at skylle mig ren. Tænkte at det er godt jeg ikke har hår på hovedet, for så havde det taget timer for at få det skyllet ud... Hvis man ikke er korrekt rengjort, bevirker det også vandkvalitet i svømmebassinet bliver forringet og derved skal bruge mere klor i vandet..
Hyggelig svømmehal med søde og hjælpsomme personale
Efter renoveringen er det blevet meget bedre. Der er plads til forbedringer og så ville det være rart med ændringer i f.eks rutschebaner. Det er den samme der har været der siden tidernes morgen. Udadtil kunne det godt trænge til en kærlig hånd
Vi elsker Rønne svømmehal. Priserne er i orden, og det er så befriende at der er ikke tidsbegrænsning når billetten er betalt. Badefaciliteter er helt i orden, saunaen ligeså. Man kan låne dykkerbriller hvis man ikke selv har med. Der er masser af legetøj til børnene. Det lille bassin er nu 32 grader og en skøn oplevelse for børn og deres forældre. Cafeteriaet er hyggeligt at opholde sig i. Venligt personale. Alt i alt et rigtig dejligt sted.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik