facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Rønne Bio

"Ud over film kan man i Rønne Bio opleve eksklusive live operaer og musicals i absolut verdensklasse fra de største operahuse i Europa. Via satellit transmitteres de store operaer i HD kvalitet til det store lærred i Rønne Bio tillige med en forrygende lydgengivelse.For hørehæmmede har Rønne Bio et moderne teleslyngeanlæg, og viser også danske film med danske undertekster på udvalgte dage.Åbningstider: 45 min før dagens første forestilling.For tider, tjek vores hjemmeside."
Adresse: Nørregade 2 , 3700 Rønne
Telefonnummer: 56 95 00 25
By: Rønne
Rute: Nørregade 2
Postnummer: 3700



relaterede søgninger: Gudhjem bio, Scala Gudhjem, Spilletider for ustyrlig film i nærheden af Rønne Bio, Nexø Biograf, Rønne Bio opera, Rønne Bio Bamse, Elsker dig for tiden rønne bio, Svaneke Bio
Anmeldelser
Super fin og hyggelig biograf! Meget rar stemning. Dog var vinder en aften, hvor der var lidt run på og det var en anelse svært at vide, hvad man skulle gøre, når man aldrig har været der før. Der var en kø, men folk trak også et nummer. Det var dog ingen problemer med at blive sprunget over eller noget. Mest af alt, var det en meget positiv oplevelse
Hyggelig lille bio i Rønne, en tur vær i det Danske efterårsvejr
Hyggelig sted til enten romantisk date eller familie filmer Og popcorn smager rigtig godt!
Dejlig bio med gode sæder og fantastisk 7.1 surround lyd til Mission Impossible. Det smager skønt med cola og popcorn til den hæsblæsende film.
En klassiker, har ikke ændret sig i 30-35 år......skønt!
Fin biograf, med fin lyd og fin skærm. Biografen her kun en sal, og derfor ikke super mange forestillinger i løbet af en dag. Men en udmærket biograf i provinsen. Sæderne et måske lidt til den hårde side efter min smag.
Mindre lærred end man lige regner med, men fine sæder for en biograf
Julemands datter 3 skøn film med barnebarn
Dejlig, lille, lokal biograf. Kiosken er superfin og det samme er salen. Selvom der kun er 1 sal, er denne dog stor og derfor er der altid mulighed for et komme i biffen. Venligt personale og god stemning!
En super fantastiks oplevelse. Både udenfor og indenfor er biografen super nostalgisk. Samme oplevelse fik jeg i Gentofte bio, hvor samme respekt for de originale, og nostalgiske rammer, er nænsomt vedligeholdt. Dog er lyden, lærred og oplevelsen i salen fint opdateret i Rønne bio. Dog kunne sæderne være i bedre og opdateret. De er jo ikke originale så her kunne I godt optimere med friske sæder/betræk. En biograf I skal være stolte af, og som jeg glæder mig til, at genbesøge.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik