facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Rønne Apotek

Rønne Apotek
Adresse: Store Torvegade 12, 3700 Rønne, Danmark
Telefonnummer: 56 95 01 30
By: Rønne
Rute: Store Torvegade
Gadenummer: 12
Postnummer: 3700


Åbningstider

mandag: 08.00–21.00
tirsdag: 08.00–21.00
onsdag: 08.00–21.00
torsdag: 08.00–21.00
fredag: 08.00–21.00
lørdag: 08.00–13.00, 18.00–21.00
søndag: 10.00–15.00

Anmeldelser
Pænt og rent, personalet gør hvad de kan for at ventetid er minimal, men kommer man først på ugen og især først på måneden, er der kø.nJeg forstår ikke at der ikke er handicap P plads knyttet til et apotek, men man må snige sig ind og holde foran det, og håbe at der ikke kommer en kontrol imens man er i kø. Dét er nok det eneste negative der er om det apotek, er den manglende parkeringsplads for handicappede
Ingen sans for service. Flere gange når man kommer derned får man voksen skæld ud over at gå ind. på trods af at der står åben på deres dør. Bliver bedt om at stå udenfor, fordi vareleveringen er ved at læsse af. Står 5 personale og glor inde bag disken.nFørhen blevet bedt om at stille mig og vente i vindfanget, fordi lugen skal åbne om 15 min. Så kunne jeg blive ekspederet der, på trods af der stod to andre kunder inde i butikken.
Åh,,ked af at sige det,, syntes ikk betjeningen bevæger sig,,de går tæt på i bakgear. De spørger og spørger,sorry!
Vanvittig dårlige service. En ældre kvinde sad 15.11.20 i luen søndag middag. Først ville hun ikke sælge det vi ønskede at købe og efterfølgende sælger hun os det forkerte. Ingen sans for service og bare en dårlig oplevelse.
Jeg har brug for, at alle personaler i apoteket ville være søde flinke og rare menneskernnNogle af dem der arbejder i apoteket gør det ikke nemt, at være en glad kunde.nnJeg har oplevet at et personale har været direkte uforskammet over for mig.nnMen det hører heldigvis til sjældenhedernnSom regel går ekspeditionen for langsomt, men det er alligevel virkelig fornemt, at man altid får den rigtige medicin med sig hjem.nnTusindvis af TAK for det.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik