facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Rømø Golf Klub

Rømø Golf Klub
Adresse: Vestergade 31, 6792 Rømø, Danmark
Telefonnummer: 74 75 56 55
By: Rømø
Rute: Vestergade
Gadenummer: 31
Postnummer: 6792


Anmeldelser
En stor skuffelse, havde hørt det var en god bane, hvilket det også er, hvis den var lidt bedre vedligeholdt, tror alt klippegrejet har været ude af funktion i et par uger ved vores besøg. Når man betaler kr. 400 skal det være i orden.nSkiltningen på banen kunne også optimeres.
Svær linksbane. Specielt i denne tørre tid. Bar åbner først kl. 12. Ikke rigtigt nogen proshop. Sørg for at ha det hele med til runden. Ps. Fantastisk udsigt på 14.
Banen, i virkelig god stand lidt vådt her og der, giver hele vejen igennem herlige strategiske udfordringer og sjove huller, en herlig oplevelse!
Lings bane - ekstra udfordring - dejlig velholdt golfbane med parkering tæt på, restaurant i fine omgivelser og beliggende tæt på dejlige stråtækte ferieboliger der for de fleste vedkommende lejes ud nærmere oplyses gerne i receptionen i hovedbygningen hvor restauranten også er mmm samt tæt på hyggeligt havnemiljø med forskellige forretninger, indkøbsmuligheder samt restauranter/spisesteder
Har besøgt banen i dag ingen vind Sol hele dagen helt perfekt forhold. Banen er i fin stand kanon runde. Banen er et besøg værd.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik