facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Rødovre Bibliotek

Adresse: Rødovre Parkvej 140 , 2610 Rødovre
Telefonnummer: 36 37 97 00
By: Rødovre
Rute: Rødovre Parkvej 140
Postnummer: 2610



relaterede søgninger: Rødovre Bibliotek åbningstider, Rødovre Bibliotek print, Roedovre bibliotek trekanten, Islev Bibliotek, Hvidovre Bibliotek, Islev Bibliotek åbningstider, Rødovre Bibliotek job, Brøndby Bibliotek
Nærliggende lignende virksomheder
Radio Rødovre Radio Rødovre 128 måler
Pædagogisk Central Pædagogisk Central 617 måler
Rødovre Kommunebiblioteker, Trekanten, Islev Bibliotek Rødovre Kommunebiblioteker, Trekanten, Islev... 2 km Hyggeligt lille bibliotek. Børnevenligt og altid med en lille udstilling eller aktivi...
Anmeldelser
Meget sødt og venligt personale og godt udvalg. Desværre utrolig meget larm både i børne- og voksenafdeling, hvilket er steget markant i de 13 år, jeg er kommet på RDB. Det lader til at politikken er, jo mere liv, musik og glade dage desto bedre…Synes ikke man tilgodeser de børn og voksne, der kommer for ro og fordybelse.
Kæmpe udvalg på hylderne og personalet er meget venlige og hjælpsomme.
Dejligt og børnevenligt sted. Jeg havde min søn på 4 år med, vi skulle have lavet et lånerkort til ham, og han elskede det. Personalet var enormt sødt og hjælpsomt.
Meget serviceminded
Fantastisk - den åbne udstilling er et besøg værd
Dejligt sted. Jeg elsker roen der er til at fordybe sig, og de er altid venlige ril at hjælpe
De sødeste og mest hjælpsomme bibliotekarer! Især vores oplevelser på børnebiblioteket er altid meget positive og vi bliver altid mødt af smil og hjælpsomhed.
Lige til og bruge computeren og printeren. Dejlig og rolig atmosfære
Rødovre bibliotek skal have 5 klare stjerner, for deres humane og gode behandling af borgerene, som også altid udviser venlig adfærd og er behjælpelige. Det er glædeligt at I følger og respekterer retningslinjer for folk som er fritaget for test, mundbind og coronapas. Tak for jer!
Børneområdet er et skønt sted for børn. Er dog ærgerlig over flere gange at have oplevet nogle mødre-/forældregrupper som mødes der og ikke holder øje med deres små børn, så man skal gå og være politi overfor børn som ikke er ens egne, når de tager legetøj og andre ting, som andre børn er i gang med at lege med.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik