facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Røde Kors Høje Taastrup

"Storbutik: tøj, nips, møbler, børnetøj, legetøj og børnemøbler/udstyr"
Adresse: Taastrup Hovedgade 129 , 2630 Taastrup
Telefonnummer: 20 42 46 37
By: Taastrup
Rute: Taastrup Hovedgade 129
Postnummer: 2630



relaterede søgninger: Genbrugsbutik Høje-Taastrup, Frelsens Hær Genbrug Taastrup, Genbrug Taastrup Hovedgade, Røde Kors Butik, Genbrugsstation Taastrup åbningstider, Røde Kors organisation, Genbrug Taastrup, Røde Kors projekter
Anmeldelser
Søde og hjælpsomme mennesker i en stor rar butik. Altid et besøg værd
Stort sted, men priserne er efterhånden skruet for højt op. Meningen er det er genbrug til en rimelig pris
Efter næsten et år, er det på tide at opdatere min anmeldelse og den holder desværre stadig stik: Velkommen til Danmarks DYRESTE Røde Kors butik!! At sælge ting man har fået gratis, til så absurde og ublu priser, vidner om en kynisme og grådighed hvis lige jeg længe har set! Priserne er mellem 100% til 300% dyrere end gennemsnittet for Røde Kors' butikker. Især elektronik er dyrere end nyt. Og tingenes værdi og funktion, hænger ikke sammen med prisen: Hvem vil f.eks. betale 100 kr. for en tilfældig fjernbetjening uden fjernsyn?
Rigtig gode tilbud, bl a. billige bøger
Imødekommende personale og vi fik en go' indkøbstaske med i købene.
Sjovt sted at kigge og handle, dog er noget prissat for dyrt i forhold til alder... Mega venlige betjening og imødekommende personale.
Hyggelig butik, med meget venligt personale. Gode priser, men meget tøj.
Butikken har rigtig mange super fine varer, og man finder altid noget, som man lige står og mangler. Alle varer er rene og pæne og sat frem på en indbydende måde. Og personalet om onsdagen er specielt søde og service minded. Helt sikkert et sted, som er et besøg værd og hvor man kommer igen og igen. Flot frivilligt arbejde af alle de ansatte.
En meget pæn og velordnet butik med velsorterede varer og sødt personale. Når jeg kun giver 3 stjerner er det på grund af de meget høje priser på varerne. Det her er genbrug, ikke en livsstilsbutik. Der er rigtig mange af tingene jeg går udenom fordi de er latterligt dyre. Røde Kors butikker er generelt dyre, men den her er særlig dyr.
Stor flot butik men med priser der ligger i den høje ende, trods pletter o.lign . Man skulle være fast kunde, for at lokke ét smil ud af den frivillige dame i kassen .
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik