facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Quick Trafikskole

"Vores køreskole i København har eksisteret siden 2008, afdelingen på Nørrebro vores hovedafdeling. Kviktrafikskole er det rette valg hvis du vil have seriøs og grundig undervisning hos en top professionel køreskole i København.Vi har igennem 12 år udbudt kørekort til bil, og mere end 10.000 billister har benyttet sig af vores skole og professionelle kørelærer. Vi har en meget stor og bred elevkreds der anbefaler os. Dette betyder at vi kan holde udgifterne nede og tilbyde et bil kørekort til en fair pris, det er vi meget stolte af."
Adresse: Frederikssundsvej 68 H , 2400 København
Telefonnummer: 23 45 67 92
By: København
Rute: Frederikssundsvej 68 H
Postnummer: 2400


Nærliggende lignende virksomheder
Hansens Køreskole Hansens Køreskole 416 måler
Wheels Trafikskole Wheels Trafikskole 793 måler
Monas Køreskole Monas Køreskole 800 måler
Vica Revision Vica Revision 828 måler
Thomas Sørensen Thomas Sørensen 927 måler
Namir Køreskole Namir Køreskole 949 måler
Nørrebro Trafikskole Nørrebro Trafikskole 2 km Bestå første gange til køreprøve kan klares anbefales
Kasper Lind Kasper Lind 2 km Fremragende kundeservice. God musik smag.
Valter Valter 2 km
Apollo Trafikskole Apollo Trafikskole 2 km Finn er den bedste kørelærer og den rareste mand. Han har min varmeste anbefaling!
Anmeldelser
Har haft et rigtig dårligt forløb med mine kørelærer. Da jeg havde færdiggjordt alle mine kørelektioner inden for min lovpakke, var det aftalt at min kørelærer skulle finde mig end køreprøve. Der gik længe før jeg hørte tilbage fra ham, og pludseligt valgte han at give mig videre til en anden kørelærer der "bedere" kunne få fat på en køreprøve til mig. Det endte så ud i flere og flere køretimer med min nye kørelærer, da han ikke mente jeg var "klar nok". Jeg skulle nærmest starte forfra med mine kørelektioner, og betale for ekstra køretimer jeg ikke skulle have haft. Det er ikke i orden, at jeg som elev blev lovet en køreprøve, men så bliver kastet over til en anden kørelærer og nærmest skal starte forfra med køretimerne, efter jeg allerede havde kørt mine kørelektioner inden for mine lovpakke. Jeg fik konstant af vide at jeg bare skulle have 1 kørelektion mere før jeg var klar, men det blev ved og ved. Jeg endte med at forlade kørelæreren og finde end anden køreskole der var hurtigere, og mere effektiv med at godkende og finde en køreprøve til mig efterfølgende, som jeg så bestod med det samme.
forfærdelig køreskole, der holdes en grim tone overfor eleverne, undervisningen er elendig, og køreskolen er kun ude på at trække så mange penge ud af deres elever som de kan. som i kan se på alle andre anmeldelser her på google. er deres taktik at lades som om en hver elev der skriver en dårelig anmeldelse, i virkeligheden slet ikke har gået på køreskolen. forventer at få samme svar her Stay away!
Jeg havde et rigtig fint forløb, hvor alt gik som det skulle. Fik mit kørekort på lidt under 3 måneder med Amer som kørelærer, og det var en fornøjelse!
God køreskole. Rigtig god kørelære som forklare tingene på en god måde, som man kan forstå. Bestod teori og køreprøve i første forsøg. Yeah.
Gå aldrig der ind!!!!! De er elendige til at undervise, de er lige glade med eleverne og ikke mindst så er de meger stregse med hensyn til kvinders talerat! ja dansker af anden herkomst alle sammen.
Best køreskole
Fin skole. Hurtige og nemt at tilpasse til eget liv. Alle er venlige
God og hurtig service. Hands-on undervisning. Kan anbefales!
God skole søde mennesker
Meget god! Kan anbefales!
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik