facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for punkt1

Adresse: Rødovre Centrum 202 , 2610 Rødovre
Telefonnummer: 36 41 20 30
By: Rødovre
Rute: Rødovre Centrum 202
Postnummer: 2610



relaterede søgninger: PUNKT 1 Roskilde, Skousen Rødovre, Punkt1 Hobro, Rødovre Isenkram, Punkt 1 Aabenraa, Punkt 1 Haderslev, Punkt 1 Korsør, Kort Rødovre Centrum
Anmeldelser
Inkompetent personale, som ikke overholder egen kædes bytte-politik og giver falske informationer til kunden. Afviser en retursag med, at jeg kun kan bytte i butikken jeg har købt i, da jeg viser dem Punkt1 returpolitik, ændres historien, men de nægter stadig at overholde egne regler.
Stod i 20 minutter og ventet på at blive ekspederet, kun en til at ekspeder, en anden sad ude bag ved, troede når der står 3 kunder kommer man ud næ nej gider ikke at handle der mere, finder andre steder.
Købte en fryser. Da jeg skulle afhente, skulle jeg bare vente ude i parkeringskælderen så ville hun komme med den fra lager. Da jeg går ind i butikken 5min senere er hun igang med at pakke udstillingsmodellen ind til mig - hun vil give mig en udstillingsmodel på trods af at vi udtrykkeligt har bedt om en ny fra lager - VIRKELIG dårlig service og stil.
Jeg bestilte en vaskemaskine på tilbud over nettet, til afhentning efter to timer. Halvanden time senere ringede en medarbejder, der ikke just fremstod som den seriøse sælgertype, og meddelte brysk, at den maskine jeg havde bestilt, var udsolgt. Der var 3-5 dages leveringstid og "vi ser helst, at du kommer herud og betaler den i dag", forklarede han. Jeg ville gerne bestille den, så, men var ikke interesseret i at køre til Rødovre Centrum en ekstra gang. Han ændrede nu sit "vi ser helst, at du kommer herud" til "det er nødvendigt, at du kommer herud". Da jeg borede lidt i, om det var mere belejligt for forretningen, eller om det var bydende nødvendigt, at jeg mødte personligt op, forklarede den unge mand mig, på sådan en alfaderlig og belærende måde, "Janus, du kan jo godt se, at hvis du så ikke henter den, så har vi bestilt en vaskemaskine for meget hjem.." Det kunne jeg ikke umiddelbart se som aktuelt, i betragtning af at jeg jo lige havde fortalt, at jeg gerne ville have maskinen, der blev bestilt hjem. I øvrigt mente jeg nu nok ikke det blev et stort problem, i det tilbuddet tilsyneladende var blevet revet væk, når det ikke fremgik af webshoppen, at der var udsolgt, men at der fysisk i butikken ingen vaskemaskine var. Herefter forsøgte Punkt1-medarbejderen at være nedladende og arrogant, det bedste han kunne. Han kunne ikke meget, så vi afsluttede kort efter samtalen. Jeg ønsker ikke at handle i den forretning, så længe den mærkelige lille mand er firmaets ansigt til kunden. Men han havde det tydeligvis ikke som en fisk i vandet, i forhold til sin rolle med salg og kundekontakt, så han er givetvis ikke i branchen længere, når jeg igen får brug for at købe hårde hvidevarer. Problemet er så bare, hvis han flytter hen i en tøjforretning, mobilbutik eller andre steder, der i endnu højere grad lever af kundekontakt og ordentlig service, og inficerer deres sunde foretagender indefra. Vi slipper aldrig HELT af med typer som ham.
Ret irriterende at slå op på Google maps at de lukker kl 17. Skynde sig derhen, for derefter at finde ud af at der er lukket. Lukker så kl 16?!
Køb aldrig her hvis i skal have leveret og opsat en vaskemaskine, der har været et utroligt griseri op af vægge og sågar i loftet både i køkken og i gang hele vejen ned af trappen, hos min gamle mor på 85 og så blev der bare sagt at der altid var noget svineri. Derefter ringede hun for at klage og der blev bare sagt at hun skulle ringe til et andet nr, der så blev så sagt at hun skulle have ringet med det samme og ikke en time senere. Så køb ikke her Ved godt det ikke er forretningen MEN det er dem der har en aftale med opsætningen Hvordan kan man give en gammel dame besked om at det altid sviner Og så bare gå ??
God service og hurtig levering af opvaskemaskine, da der blev brug for hjælp til at installere maskinen, blev det klaret over telefon til butikken. Blev kun mødt af venligt personale.
Dårlig service! Efter at have stået i kø for at få hjælp, vælger den kvindelige ekspedient i stedet for at hjælpe, at tage sin telefon og tale privat med hendes datter. Lad vær med at tale privat når du er på arbejde, og koncentrer jer i stedet lidt om jeres kunder.
Der var 1 kunde i kø før mig, og jeg ventede virkelig længe på at blive ekspederet. Til sidst opgav jeg og gik igen. Suk.
Rigtigt god service. Vi har handlet her i flere år og Fadi b er meget hjælpsom, glad og positiv medarbejder
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik