facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Punjab Indian Restaurant

Punjab Indian Restaurant
"Punjab Restaurant i Valby nær Vesterbro, Vanløse, Hvidovre, Rødovre, Sydhavnen & Frederiksberg tilbyder lækker indisk og orientalsk mad. Vores lækre menukort bestående af traditionelle indiske retter, samt vores store indiske buffet. Besøg os i dag"
Adresse: Valby Langgade 23 st. tv. , 2500 Valby
Telefonnummer: 36 46 25 00
By: Valby
Rute: Valby Langgade 23 st. tv.
Postnummer: 2500


Åbningstider

Mandag: 16:00-22:00
Tirsdag: 16:00-22:00
Onsdag: 16:00-22:00
Torsdag: 16:00-22:00
Fredag: 12:00-22:00
Lørdag: 12:00-22:00
Søndag: 12:00-22:00


relaterede søgninger: Indisk buffet Valby, Punjab Valby menu, Punjab indisk restaurant menu, Indisk restaurant Frederiksberg, Punjab restaurant, Indisk restaurant Valby, Indisk buffet København, Taste of Punjab Aarhus
Anmeldelser
Her burde der udleveres ekstra knapper til bukserne... Ja Punjab - en uundgåelig klassiker af et spisested. Maden er altid lækker, indbydende og autentisk. Tjenerne er super servicemindede og underligt 'ikke-opmærksomheds søgende', hvilket gør at man føler, at man sidder i sin egen bobbel. Jeg har spist her MANGE gange i løbet af de sidste 20 år og er aldrig blevet skuffet!!
God variation og forskellige retter i buffeten, dog manglede maden en essentiel ting....smagen. Deres butter chicken samt chicken korma, havde en oversmag af fløde og manglede både salt og chili/pebber. Butter chicken havde en ikke-appetitvækkende pink farve. Kan ikke anbefales hvis du søger den autentiske indiske smagsoplevelse.
Der mgl. sprit i dispensere, toiletpapir og håndklæde. Blev ikke fyldt op. Maden ensartet og kedelig, hvilket selvfølgelig er en smagssag. Der var ingen grøntsager. Kun en kedelig salat. Et plus var falaflerne, som var velsmagende. Vegetarretter: Mm
Klart 5 stjerner for en buffet af den kvalitet. Alle varme retter var med låg til så alt fremstod friskt undtagen pakora som var blevet lidt hårde. Der er var et stort udvalg af gode indiske retter såsom chicken korma, butter chicken daal og mange andre retter. tre slags ris og forskelig slags brød til. Alle kraftigt krydret med autentisk smag. Smagsbomber toppet med frisk koriander og rå løg og mange chutneys. Aftenens højdepunkt var for os begge meget mør og smagfuld lammeskank i krydret sauce. Virkelig lækkert og så mange forskellige smage. Virkelig cremet og smagfuld mango Lassi og god mango juice fik vi til. Helt klart den bedste indiske buffet smagsmæssigt og udvalgsmæssigt. . Hyggeligt og meget venligt personale og god betjening. Bliv ikke overrasket hvis der sidder indiske familier og har valgt buffeten for den er god. Vi var så mætte men de var så søde at tilbyde at tage lidt kage med hjem. Kan klart anbefales hvis man kan lide autentisk smag af indisk mad.
Maden smager rigtig godt, men salat baren var der ik særlig meget at vælge, og prisen er en smule høj, og jeres tjenere burde få en omgang undervisning i at betjene kunder..
Vi er virkelig begejstrede for det her sted, herhjemme! Alle retterne er så lækre, og det er mango lassien også! Vi bestiller altid takeaway, og har til gode at sidde i restauranten - derfor har jeg givet plads til at kunne give en ekstra stjerne
Maden var sådan set god. Men du kan ikke købe alkohol der. Bordet vi sad ved var forfærdelig i forhold til ventilation. Stolen var faldefærdig. Toilet forholdene var ikke særlige pæne. Ikke et sted jeg kommer igen.
Lækkert krydret mad!...et glas øl ville have været perfekt perfekt dertil, men der sælges ikke alkohol...jeg fik en mango smoothie, som smagte lækkert, men et glas vand eller mælk passer nu bedre til den slags mad, i mangle på øl. Betjeningen var venlig og prisniveauet fornuftigt.
God betjening og maden helt OK. Hvis du kigger efter indisk-buffe kan dette sted anbefales.
Vi er ikke til buffet. Men! Fantastisk takeaway sted. Krydringen af butter chicken er meget mere kompleks end andre indiske restauranter. Portionerne er enorme og kan sagtens mætte 2-3 personer. Til prisen og smagsoplevelsen er det fantastisk godt. Nogle gange har vi dog oplevet at kyllingen kan være lidt for gummiagtig, derfor kun 4 stjerner.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Punjab Indian Restaurant med offentlig transport


Gl. Jernbanevej (Valby Langgade) 50 måler
18
26
93N
Gl. Jernbanevej (Valby Langgade) 60 måler
18
26
93N
Sdr. Fasanvej (Valby Langgade) 160 måler
18
26
93N
Valby Langgade (Toftegårds Allé) 200 måler
18
4A
Valby Langgade (Søndre Fasanvej) 200 måler
4A

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik