facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for PS Biludlejning

"Oscar Biludlejning er Danmarks mest talrige kæde, når det kommer til biludlejning. Opdag vores udvalg af biler hos vores afdeling i Aarhus C ved at besøge vores hjemmeside. Vores flåde varierer fra afdeling til afdeling, men du vil kunne finde et stort udvalg af personbiler, varevogne, flyttebiler og minibusser på tværs af hele landet. Vi glæder os til at hjælpe dig godt på vejen!"
Adresse: Søren Frichs Vej 15 , 8000 Århus
Telefonnummer: 70 22 00 00
By: Århus
Rute: Søren Frichs Vej 15
Postnummer: 8000



relaterede søgninger: Biludlejningsfirmaer, Leje af brugte biler, Lej flyttebil Aarhus København, Europcar varevogn, Lej en 7 personers bil, Driveon, Lej en Passat, Leje Multivan
Nærliggende lignende virksomheder
ES Udlejning ES Udlejning 75 måler
Hertz Biludlejning Hertz Biludlejning 1 km Meget pæne og nye biler, venlige personale, hurtig afhentning og tilbagelevering af b...
Anmeldelser
Desværre som flere har oplevet, er dette en uærlig forretning som trækker penge fra ens konto uden varsel eller tilladelse. Vi blev beskyldt for en skade vi ikke havde pådraget og blev trukket 5000 kr uden en advarsel eller ordentlig forklaring. Jeg vil anbefale ALLE der skal leje en bil at holde sig langt væk fra Oscar Biludlejning.
Ingen kontor i Aarhus, så alt foregår pr tlf, jeg var nummer 1 i køen i 21 min. Bilen var beskidt både indvendig og udvendig, og havde stor skade på højre dør og side. Hele bilen var dækket af træ spåner og gamle flasker. Bestem ikke en positiv oplevelse!
Enkelt og let. Okey pris og god lejebil. Kan anbefales.
Nemt og bilen var i fin stand
Uærlig forretning, trækker penge fra din konto uden accept. Uprofessionel forretning som slet ikke behandler lejen korrekt eller ærligt. Lej ikke biler fra denne forretning!!! med mindre du har lyst til at betale penge for en skade du ikke har gjort.
Nem og vendlig betjening, vendlig og imødekommende. Og frem for alt noget billigere en andre udlejning firmaer.
Bestemt ikke et sted, jeg ville anbefale andre. Min egen oplevelse med udlejning var et grumset miskmask af fejlinformation og sjusk. Helt tydeligt, at der ikke var styr på noget som helst.
Super service skarpe priser
Service kan man ikke brokke sig over heller ikke selve den bil jeg fik. Alt spillede og virkede som det skulle.. dejligt og nemt.! Ikke sidste gang jeg lejer en bil fra jer..
Oversat af Google: Vi hjalp vores venner med at flytte og brugte et af deres køretøjer, returnerede det uden skader overhovedet, og vores venner blev stadig opkrævet 5k bogstaveligt talt stjålet fra deres bankkonto uden grund. Undgå disse svindlere! Original anmeldelse: We helped our friends with moving and used one of their vehicles, returned it with no damages whatsoever and our friends still got charged 5k literally stolen from their bank account for no reason. Avoid these scammers!
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik