facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for PS Biludlejning

"Oscar Biludlejning er Danmarks mest talrige kæde, når det kommer til biludlejning. Opdag vores udvalg af biler hos vores afdeling i Esbjerg ved at besøge vores hjemmeside. Vores flåde varierer fra afdeling til afdeling, men du vil kunne finde et stort udvalg af personbiler, varevogne, flyttebiler og minibusser på tværs af hele landet. Vi glæder os til at hjælpe dig godt på vejen!"
Adresse: Storegade 229 , 6705 Esbjerg
Telefonnummer: 70 22 22 01
By: Esbjerg
Rute: Storegade 229
Postnummer: 6705


Nærliggende lignende virksomheder
Sixt Sixt 2 km Fantastisk service fra Thomas ved Sixt afdeling Esbjerg. Har skaffet lige netop den b...
One2move Esbjerg One2move Esbjerg 5 km Gode biler. Skarpe priser. Kommer igen.
Jan Robert Pedersen Jan Robert Pedersen 5 km De mishandler børn til hvad jeg kan høre nå jeg snakker med min kæreste
Anmeldelser
Super god service. D1/10.2020 Når man lige skal bruge en bil 123 så er man kørt dejlig nemt. Bilen var godt nok en lille smule beskidt indeni. Så må jeg lige tage en klud og gøre den ren indeni og en tur i vaske hallen inden den blev afleveret. Igen så det vil jeg helt sikkert gøre snart igen
Perfekt. God lille bil til fordelagtig pris. Søde mennesker, super service og ingen problemer. Dem vil vi glæde os til at bruge igen.
Nem og hurtig at leje en bil og så er det også en pris alle har råd til så jeg er glad for at jeg har til meldt mig jeres hjemmeside.
Det kan anbefales at bruge Oscar biludlejning ved Bakkeauto, vi havde en god bil til vores ferie.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik