facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Profil Art

Adresse: Søndergade 32 , 8700 Horsens
Telefonnummer: 75 62 67 68
By: Horsens
Rute: Søndergade 32
Postnummer: 8700



relaterede søgninger: Profil Art retur, Profil Art Rabatkode, Børnetøj Horsens, Neo Noir Horsens, Liberte Horsens, Sneakers Horsens, Tasker Horsens, Freequent forhandler horsens
Anmeldelser
Værste oplevelse. Køber et billede til en gave, og får derefter en mail lang tid efter, om at de ikke har det billede alligevel som jeg har købt. Nu står jeg uden en gave til det familiemedlem som har fødselsdag, og ikke mulighed for at købe en ny, før pengene fra dem bliver frigivet som er reserveret. Utroligt man ikke har styr på sit lager :
Dejlig butik med godt humør, god service og så bliver gaver pakket rigtig flot ind. De har et stort udvalg af tøj til kvinder og hvis man som mand er med i butikken, så kan man stille og roligt drible ned bagerst i butikken, hvor der er lidt møbler og ting til stuen og køkkenet. Der er et stort udvalg, men butikken er stadig overskuelig og ikke for presset. Helt klart et besøg værd.
Lækker butik med tøj og smuk keramik :-
Super venligt og smilende personale
Reageer op deze plaats

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Profil Art.

Horsens dametøj

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Søndergade 32 placering, hvordan kan jeg gå. Profil Art adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Profil Art. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Profil Art med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Nærliggende lignende virksomheder
Pieces Pieces 99 måler
Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik