facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Profa Farver

"Velkommen i din lokale Flügger farver i Haslev. Vi er din professionelle partner, når du skal købe maling, træbeskyttelse og tapet i høj kvalitet. Vi har desuden stor viden om farver, så vi finder den helt rette farvepalet til din bolig. Så kig forbi butikken og tal med os om dit næste projekt, uanset om det er stort eller småt. Vi glæder os til at se dig."
Adresse: Jernbanegade 56 , 4690 Haslev
Telefonnummer: 56 31 20 49
By: Haslev
Rute: Jernbanegade 56
Postnummer: 4690


Nærliggende lignende virksomheder
Anmeldelser
Se lige her får man professionel hjælp - til materialer såvel som til farver!
Ved to forskellige projekter har jeg fået dårlig og forkert vejledning. Ekspedienten svarer i øst og vest, både hvad angår egenskaber af produkterne og priser. Man kan ikke returnere, hvis man har uåbnede malerbøtter, med kvittering inden for få uger. Jeg går aldrig mere i Flügger i Haslev.
Bedste service!!!! Altid gode råd til de projekter jeg spontant kaster mig ud i og hjælper mig til at tingene bliver gjort ordentligt og holder. Og er altid med på en sludder for en sladder når der er tid til det.
Der altid god service. Du bliver altid rådgivet godt i forhold til du skal til at lave. Jeg kommer der fast når jeg skal male.
Perfekt service, vi fik alt vi havde brug for. Oveni købet med rabat
Man få altid gode råd ogvejledning her
Altid god service og faglige dygtige medarbejdere
Venlig og god betjening
Jeg er rigtig glad for at handle der. Rigtig flink betjening.
Nok Danmarks bedste service
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik