facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for PrivatHospitalet Danmark

PrivatHospitalet Danmark
Adresse: Jægersborg Alle 14, 2920 Charlottenlund, Danmark
Telefonnummer: 39 64 19 49
By: Charlottenlund
Rute: Jægersborg Alle
Gadenummer: 14
Postnummer: 2920


Åbningstider

mandag: 08.15–16.00
tirsdag: 08.15–16.00
onsdag: 08.15–16.00
torsdag: 08.15–16.00
fredag: 08.30–16.00
lørdag: Lukket
søndag: Lukket

Anmeldelser
Skuffende og uprofessionel behandlingnSkuffende og uprofessionel behandlingnnJeg fik foretaget en skulderoperation hos Privat Hospitalet Danmark for et år siden. Efter operationen skulle jeg have været sendt til en MR-scanning efter enten 3 måneder eller et halvt år for at sikre, at alt var gået godt. Dog blev jeg aldrig kontaktet af hospitalet.nnEfter et år begyndte jeg at få smerter i skulderen, som også strækker sig til nakken. Jeg kontaktede derfor hospitalet for at høre, hvad status var. Til min store overraskelse fik jeg at vide, at min sag var blevet afsluttet, men ingen kunne forklare hvorfor. De lovede at ringe tilbage med en opfølgning, men jeg hørte aldrig noget.nnEn uge senere ringede jeg igen og blev mødt af en ny sekretær, som heller ikke kunne hjælpe. Hver gang jeg ringer, taler jeg med en ny person, og ingen ved noget om min sag. De lover at ringe tilbage, men det sker aldrig. Efter en måned med stigende smerter kontaktede jeg dem igen, og denne gang talte jeg med en sekretær, som var både flabet og ubehagelig. Hun råbte ad mig og sagde, at sagen var afsluttet, og at jeg bare skulle kontakte min egen læge, de ville ikke gøre mere.nnDet er både uacceptabelt og uprofessionelt at blive behandlet på denne måde. Jeg forventede en langt bedre service fra et privat hospital, især når det gælder noget så alvorligt som helbred. Jeg kan ikke anbefale Privat Hospitalet Danmark på nogen måde.
Jeg har kæmpet med en benskade i fem måneder, frem og tilbage på dette hospital, uden nogen forbedring og konsekvent dårlige oplevelser på grund af inkompetente læger. Desværre er min eneste forsikring DanskSundhedSikkring. Havde jeg vidst, at dette var deres partnerhospital, ville jeg have valgt en bedre forsikringsudbyder. Det føles som om, de samarbejder om at gøre det så svært som muligt for patienter at få ordentlig behandling og pleje.nnEfter fem måneders venten forgæves og modtagelse af ineffektive behandlinger, besluttede lægen endelig at henvise mig til en specialist, der passede bedre til min tilstand. Ti dage senere ringede jeg til hospitalet, kun for at finde ud af, at de stadig ventede på et svar fra forsikringen. Da jeg kontaktede forsikringsselskabet, grinede de og sagde, at det var en misforståelse, og at jeg selv skulle uploade henvisningen på deres portal. De lod mig vente forgæves, som om det var en joke.nnHver gang jeg ringer til hospitalet, indebærer det mindst 15 minutters ventetid, og to gange blev jeg smidt af linjen, lige efter de havde taget telefonen. Den måde, de behandler lidende mennesker på, er næsten kriminel – bare fordi du ikke er ved at dø, synes din smerte at være irrelevant for dem. Hvis du ikke er i en livstruende situation, undgå dette hospital og vælg ikke DanskSundhedSikkring forsikring.
Jeg har oplevet meget dårlig service, da jeg ringede til Marija i kundemodtagelsen. Hun lagde røret på fire gange, før hun endelig svarede. Efter en uge fik jeg endelig mulighed for at tale med lægen via telefon. Han fortalte mig, at jeg skulle have en røntgenundersøgelse, før vi kunne diskutere operationen. Jeg accepterede det og ventede derefter endnu en uge på, at Marija skulle ringe mig angående en tid. Desværre fik jeg slet ingen svar. Jeg var nødt til at ringe igen og fik herefter beskedet om, at der ikke var nogen ledige tider, og at jeg måske kunne få en tid om et år. Det var meget arrogant service. Det mærkelige er, at jeg var villig til at betale alt, hvad de bad om, men alligevel fik jeg ingen god service overhovedet. Lægens navn er Mårten Holm.
Fik en tid indenfor 10 dage og en fin behandling og undersøgelse of plet, som skal viderebehandles af egen læge. Kan desværre ikke komme i gang med tidsbestilling eller behandling, da notatet til egen læge efter 10 dage endnu ikke er afsendt fra Privathospitalet Danmark. Så er det jo ret ligegyldigt, at man relativt hurtigt kan få en tid...
MR scanningnMagen til uvenlig usympatisk radiograf som var nedladende og meget uhøflignKommer aldrig til M hans navns forbogstavigen og anbefaler ikkenHan burde skabe tryghed og ikke skælde patient ud!
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik