facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Pole Republic

Pole Republic
"Hos Pole Republic dyrker vi pole fitness, aerial hoop og aerial silk. Vores tilgang til sporten tager afsæt i fitness, styrke- og smidighedsøvelser og for os er pole fitness, aerial hoop og aerial silk mere end bare træning. Det er en sport, et fællesskab og et udtryk. Vi bruger sporten til at styrke kroppen, men også sindet i form af fællesskab, glæde og selvværd. Vi underviser både børn og voksne og vi tager hensyn til det individuelle niveau."
Adresse: Marguerite Vibys Plads 7 , 2000 Frederiksberg
Telefonnummer: 26 79 78 00
By: Frederiksberg
Rute: Marguerite Vibys Plads 7
Postnummer: 2000



relaterede søgninger: House of Pole, Poledance København polterabend, Pole dance, Elite pole, Pole stang, Poledance polterabend, Poledance Odense polterabend, iPole
Nærliggende lignende virksomheder
Studio Nia Studio Nia 3 km
Anmeldelser
Super hyggeligt og fantastisk studie, man kan virkelig mærke det hele er gennemtænkt, med det høje loft, afstanden mellem pole stængerne, massere af plads i garderoben og den gode beliggenhed med massere forskellige mulighed for transport. Samt søde instruktører og dejlig kemi Derudover er det fedt at der også er DIY timer, så man kan komme forbi og træne for sig selv, plus den gratis prøvetime, så man lige kan hive en ven med
Super hyggeligt studie med god stemning og gode trænere. Man føler sig velkommen fra dag 1 og man kan virkelig mærke hvordan kroppen hurtigt bliver stærkere. Og så er det en bonus at der er et rigtig godt sammenhold blandt medlemmerne!
har gået til både pole, silk og hoop. det er super sjovt, både begyndervenligt og udfordrende. kan stærkt anbefales hvis man vil gå til en sjov sport og man skal ikke være bange hvis man ik er så stærk, det skal nok komme med tiden.
Super lækkert studie; nyrenoveret, rent og alle redskaberne i orden. Studiet ligger super godt placeret i forhold til offentlig transport i et pænt kvarter. Studiet har fokus på fitness-delen inden for sporten pole art og tilbyder også silk og hoop. Massere af plads, højt til loftet og super dygtige trænere! Helt sikkert et besøg værd uanset niveau
Super fint sted med super venlige men også hårde instruktører. Fedt at der også er core og flex timer, så man kan få den nødvendige styrke og smidighed til at lave moves på polen.
Virkelig fine faciliteter! Højt til loftet, god plads mellem poles, masser af spejle, så man kan se sit trick fra alle vinkler, godt lys og dygtige og søde instruktører.
Et fantastisk studie, hvor man altid føler sig velkommen. Instruktørerne er alle dejlige mennesker der brænder for aerial sport og er fantastiske undervisere. Helt klart et sted der kan anbefales både til begyndere og øvede inden for aerial sports.
Et skønt trænings-studie med personlighed og charme. Her kan man øve sig i at svinge sig i pole-stangen, men man kan også gå til core-træning og det er fedt, at der også er plads til kvinder over 30 og 40 :-
Simpelthen det lækreste studie i København - alt er bare nyrenoveret og teamet er den dejligeste samling af mennesker! Desuden er der uendelig højt til lofterne, hvilket er enhver aerialists' drøm!
Helt fantastisk sted. Det her sted har ændret mit liv! Mit udgangspunkt var 0 efter 10 år med anoreksi og nu - efter blot 9 måneder - er jeg stærkere, smidigere, mere selvsikker og gladere end jeg nogensinde har været før. Pole er så meget mere end en sport - det er en livsstil. Og her hos Pole Republic er menneskerne heldigvis også skønne!
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik