facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Pizza Time

Pizza Time
Adresse: Studiestræde 11 , 1455 København
Telefonnummer: 75 10 12 14
By: København
Rute: Studiestræde 11
Postnummer: 1455


Åbningstider

Mandag: 10:00-22:00
Tirsdag: 10:00-22:00
Onsdag: 10:00-22:00
Torsdag: 10:00-22:00
Fredag: 10:00-22:00
Lørdag: 10:00-22:00
Søndag: 10:00-22:00


relaterede søgninger: Pizza Time Gothersgade, Pizza Time menu, Pizza Fiolstræde
Anmeldelser
Har aldrig smagt noget værre, prisen er absurd, og maden elendig. Kan klart ik anbefales
Bestiller en pizza med kalkun, hvilket resulterer i at den kommer med kalkun og champignon. Jeg beder om en ny, og bliver henvist til døren. De gider ikke at lave en ny. Mærkelig måde at drive en forretning, nul service!
Pizzaen er ikke verdens bedste, men det er godt nok tæt på! Priserne er dog fantastiske! Virkelig god pizza til næsten ingen penge. Ejeren er rigtigt sød, de gange jeg har været der har han smilet. Én enkelt gang var han forsinket med omkring 15 minutter, og så fik jeg lov at vælge lige hvad jeg ville have af ekstra topping uden at skulle betale.
Jeg har været der to gange til frokost og stadig ikke fået noget mad. Hvergang jeg prøver at bestille deres Create Your Own med 3 valgfrie toppings, så vil de have betragteligt flere penge for det end de 61 kroner de reklamerer for online. Jeg vil bare have min pizza med kødsauce, peberfrugt og kødstrimler, men åbenbart ikke til og få og slet ingen service eller imødekommenhed overhovedet.
Oplyste om allergi overfor Chilli. Fik Chilli på min pizza selvom der normalt slet ikke skal chili på en capriciosa. Nåede desværre at spise et halvt stykke og blev rigtig dårlig. Da jeg ringer derned idag råber manden i telefonen at jeg da slet ikke skal snakke om Chilli når jeg ikke kan tåle det. Derefter siger han at han har mig på kamera. ved ikke hvad det skal betyde men temmelig ubehagelig oplevelse
Fremragende pizza til prisen. Venligt personale. Godt supplement til en god tur på stereo bar.
Det var et fantastisk sted kun 5 min fra Nyhavn med god og billig mad. Jeg kan varmt anbefale deres kylling og bacon sandwich til kun 47 kroner. Der er dog kun to små borde inde i selve restauranten, men gå 5 min og så er du i Kongens Have og kan nyde din mad der. Det er et godt og billigt alternativ til Nyhavns dyre restauranter.
Jeg har nu de sidste to gange jeg har været der indenfor en uge oplevet at: første gang, bestilte en nr.23 æg og bacon hvor de glemmer æg. Nr.2 gang, samme bestilling, her er pizzaen ikke bagt færdig da æggene ikke er korekuleretstivnet som de burde, hvilket er rå æg.... ikke ligefrem de fedeste slutninger på byturer mm...
Kolde og kedelige pizza sandwich og varme øl, der var udløbet for over er år siden! og alligevel kostede de 30 kr pr stk!
Er der kommet ny ejer? Selv efter pizzaen blev givet tilbage blev den for anden gang ikke bagt færdig rå dej, og fandt hår i et af stykkerne. Elendigt.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Pizza Time med offentlig transport


Teglgårdstræde (Nørre Voldgade) 230 måler
5C
94N
Teglgårdstræde (Nørre Voldgade) 240 måler
5C
94N
Rådhuspladsen St. (Metro) 290 måler
M3
M4
Rådhuspladsen 300 måler
11
33
93N
Rådhuspladsen St. (H.C. Andersens Boulevard) 340 måler
250S
2A
5C
94N
97N

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Pizza Time.

København pi̇zza

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Studiestræde 11 placering, hvordan kan jeg gå. Pizza Time adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Pizza Time. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Pizza Time med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Nærliggende lignende virksomheder
Just Bagels Just Bagels 294 måler
Pizza Time Pizza Time 323 måler
Café Palermo Café Palermo 429 måler
Mamma’s Mamma’s 440 måler
Pizza Hut Pizza Hut 521 måler
Gorm's Gorm's 632 måler
Behov To Go Behov To Go 982 måler
Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik