facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Pizza Service

Adresse: Vesterbrogade 9 , 8000 Aarhus
By: Aarhus
Rute: Vesterbrogade 9
Postnummer: 8000



relaterede søgninger: Italiensk pizza Aarhus, Pizza Aarhus C, Pizza restaurant Aarhus, Bedste pizza Aarhus, Pizza Aarhus N, Frokost Pizza Aarhus, ILD pizza Aarhus, Frankies pizza Aarhus
Anmeldelser
Forfærdelig sløj pizza - smagte som om den havde været i køleskabet i 3 dage og genopvarmet i en mikrobølgeovn. Dejen var som elastik, og salaten var brun.
Værste spaghetti bolognese. En portion kødsovs, med hele fire små stykker bacon - havde heller ikke regnet med røget bacon i en bolognese. Oksekød var der intet af, og sovsen var tyk som en portion babymad og salt som middelhavet.
Kold pizza leveret med Volt og Pasta Carbonara virkede som om de havde taget 1 portion og delt i 3. Derudover manglede der en fanta
Fik aldrig min mad, eller pengene tilbage Så fraråder selvfølgelig at bestille herfra
Jeg har ventet på mad halvanden time nu - har intet hørt Det er sidste gang jeg bestiller her!
I wolt stod der at de lukkede 23:00, og lavede så en bestilling 10:20, men der skete ikke noget, og så først bagefter i Google at de allerede lukkede 21:00, og kunne jo så ikke få noget mad før sengen, så hold jer endelig langt væk fra pizza og pasta service.
Det her sted plejede at være mit favorit pizza sted i Århus, men efter at have været skuffet de 3 sidste gange. føler jeg desværre, at det er sidste gang jeg spiser der. Sidste gang jeg fik pizza derfra var den så tør i bunden! Normalt plejede dejen derfra at være rimelig god, men slet ikke mere. Fyldet smagte også lidt tørt og kedelig i det.. Det er en skam for pizzaerne derfra plejer at være super gode.
Rigtig god leveringsservice, der kom præcist til mit fastsatte tidspunkt. Bestillingsprocessen var også god og smertefri. Det var en ok standardpizza, ikke noget at råbe hurra for ift. prisen, men mæt blev man da.
DÅRLIG SERVICE, DÅRLIG ATTITUDE. Vi bestiller på firmaets egen hjemmeside 17.40 til levering 18.40, altså en time senere end bestilling, og firmaet sender en sms om at ordren vil blive forsinket til kl. 1900, altså 1 time og 20 min for 2 portioner pasta. Kl. lidt over syv ringer vi til stedet for at finde ud af hvad der sker med vores ordre, hvor vi får følgende svar: "Så slemt er det heller ikke" "Det er kun 20 min. forsinket" "Du kan jo bare lade være med at bestille her igen" "Det er hvad du kan forvente af en søndag aften" Det ender med at vores ordre kommer til døren 19.23 Lille frøken næsvis, I har set vores bestillinger for sidste gang. Magen til dårlig service og uacceptabel attitude har vi aldrig før set.
Super godt, dejlig velkomst hver gang. Deres indbagte mangler lidt salt før den smager af noget. Overordnet rigtig godt.
Reageer op deze plaats

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Pizza Service.

Aarhus pi̇zza

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Vesterbrogade 9 placering, hvordan kan jeg gå. Pizza Service adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Pizza Service. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Pizza Service med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Nærliggende lignende virksomheder
Adagio Adagio 496 måler Bakken var fuldstændig tilsøbet og gennemblødt og det samme var pizzaen, som var slat...
Dall’ Italia Dall’ Italia 867 måler
Aaens Panini Hus Aaens Panini Hus 886 måler Synes pizzaen er alt for vild, men priserne er i den høje ende selv på trods af place...
Mr. Kebab Mr. Kebab 1 km Lækkert og hjemmelavet. Fantastisk betjening. Den manglende stjerne er pga at kødet e...
Luciano Pizza Luciano Pizza 2 km Forkert sodavand som er ved at udløbe Dyppelsen er for gammelt
Pizza Love Pizza Love 2 km De har skiftet ejer for 5 måneder siden og det er første gang, jeg hentede pizza her....
Pizza Nord Pizza Nord 3 km bestilte deres hjemmelavede burger. Havde jeg vidst det ville blive serveret i paptyn...
Ild Pizza Ild Pizza 5 km
Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik