facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Pippali

Pippali
Adresse: Herlev Bygade 34, 2730 Herlev, Danmark
Telefonnummer: 44 92 99 99
By: Herlev
Rute: Herlev Bygade
Gadenummer: 34
Postnummer: 2730


Åbningstider

mandag: 16.00–22.00
tirsdag: 16.00–22.00
onsdag: 16.00–22.00
torsdag: 12.00–22.00
fredag: 12.00–22.00
lørdag: 12.00–22.00
søndag: 12.00–22.00

Anmeldelser
Vi fik denne gang leveret til en konfirmation.nLeveringen var præcis som aftalt, og maden var god. Retterne er lidt til den stærke side i forhold til mange danske indiske restauranter, så vi bestilte retterne som mild.
Vi har bestilt bord til to og bliver budt velkommen af den venlige tjener.nBliver henvist et bord ude ved vinduet, fin placering.nDer er masser af plads i restauranten og her kunne med fordel være sat nogle skærme op til at dele rummet lidt.nVi bestiller samosa, jeg bestiller Pippalis specielle vegetar og min kæreste bestiller butter chicken, det hele smager rigtig godt.nBetjeningen er venlig og meget opmærksom. Vi kommer igen.
På Pippali får meget og god mad gør pengene. Krydring bliver som man ønsker det, så alle kan få det passende spicy. Vi kommer igen.
Pippali Restaurant er et sandt indisk kulinarisk eventyr! Jeg blev forbløffet over den utrolige smag og konsistens i deres signaturret, burerchiken. Det er uden tvivl det bedste, jeg nogensinde har smagt! Udover den fantastiske mad leverer de også en ekstremt hurtig service, der får en til at føle sig værdsat som gæst. En ekstraordinær detalje er, at betjeningen foregår på flere forskellige sprog, hvilket skaber en hyggelig og inkluderende atmosfære. Hver bid føles som en kulinarisk rejse gennem Indien. Jeg kan ikke anbefale Pippali Restaurant nok til enhver madentusiast!
Typisk indisk mad som smagte godt i ok portioner, kan dog fåes bedre. Bestilte en ret som stærk men først efter flere forsøg var den den stærknnDe to tjener var begge nye og det bar det præg af eks kom de først med vores drink efter vores hovedret og efter vi spurgte til dem flere gangennDessert kunne vi godt ha undværet
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik