facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Pind J. Design Guldsmedie

"Pind J. Design Guldsmedie er grundlagt i 1985, med speciale inden for guld- og sølvreparationer samt specialopgaver. Vi har en butik, som ligger i hjertet af Svendborg, hvor vi forhandler et stort udvalg af smykker og ure. Vi har eget guldsmede- og urmagerværksted. Dette giver os mulighed for at yde vores kunder en helt særlig service, både hvad angår reparationer på smykker og ure samt fremstilling af smykker af eget design. Alt kan lade sig gøre, kun fantasien sætter grænser!"
Adresse: Gerritsgade 44 , 5700 Svendborg
Telefonnummer: 62 21 12 92
By: Svendborg
Rute: Gerritsgade 44
Postnummer: 5700



relaterede søgninger: Guldsmed Lauridsen, Pind J åbningstider, Pind J Design Trustpilot, Pind J Design job, Guldsmed Lauridsen Svendborg, Huller i ørene Svendborg, Pind J Design retur, Guldsmed Odense
Nærliggende lignende virksomheder
Kennet Ludvig,Guldsmed Kennet Ludvig,Guldsmed 217 måler Professionel og kompentente. Kan sit håndværk
Guldsmed Lauridsen Guldsmed Lauridsen 224 måler Jeg fik lavet en mindering af mine forældres vielsesringe. Guldsmeden kom med et fin...
Anmeldelser
Jeg bestilte en gave til et bryllup på hjemmesiden. Varen havde en leveringstid på 3-10 hverdage, hvilket var fint ift. datoen for brylluppet. Efter 9 hverdage får jeg en mail om, at varen er i restordre og at jeg kan få den til januar. Dette er jeg naturligvis ikke interesseret i, hvilket jeg skriver til kundeservice, hvortil de bare skriver at det er fint og de af-reserverer pengene. Ingen undskyldning eller noget på trods af, at jeg forklarer, at jeg nu er presset ift. at finde gaven et andet sted. Dårlig stil.
Jeg oplevede virkelig god service. Jeg lavede en fejl i min bestilling, og det blev efterfølgende håndteret venligt og professionelt uden ekstra omkostninger fra min side.
Jeg har oplevet den ringeste service nogensinde fra en webshop. Til black friday sælger de varer de ikke kan skaffe. Jeg laver købet hos dem, frem for en anden webshop. Efter 14 dage sender de en mail med at ringen ikke kan skaffes. Så står man der - alt for tæt på jul - og kan faktisk ikke nå at bestille i en anden webshop - Til fuld pris!
Et fantastisk sted. De laver selv smykker også efter dine ønsker. Både med medbragt ædelsten og ædelmetal. Personalet er top professionelle og er rigtig gode til at rådgive dig, uanset om det er en lille ting eller noget der større. Har kun de varmeste anbefalinger til stedet.
Jeg har da sjældent oplevet så ringe service! Og det, inden ordren overhovedet er leveret. Nu har jeg annulleret ordren, men det er usikkert om pindj overhovedet opdager det. Desværre kan jeg ikke sende dette ind uden at give mindst een stjerne, hvilket er alt for meget.
Hej jeg har lige købt Pernille Corydon øreringe hvor jeg ser at i tager 340 kr de er nedsat fra 400 kr. Hvorfor skal jeg så betale for samme ørering 695 kr. kan det være rigtigt. Jeg har købt dem d.15/12- 2020
Fantastisk sted at handle og en super god service og nogle rigtige dygtige og smilende salgsassistenter og altid et smil på læben og giver sig god tid til kunderne.Man føler sig rigtig godt behandlet.
Virkelig en smuk og uovertruffen service ... smilende ,hjælpsomme , stort udvalg af smykker , ure , guld og sølv. Virkelig en god stemning når man træder ind i butikken man kan da kun konkluderer at dette er en enorm indbydende butik. Jeg ved da ihvertfald fremover hvor gaverne til familien skal købes :- De bedste anbefalinger skal lyde herfra , og en rigtig god jul til familien Pind. Dbh Thomas & Familie.
Super søde og hjælpsomme. Bestilte et ur, til gave, som der var leveringstid på. Jeg fik først en flot indpakket pakke med et billede af uret, som jeg kunne bruge til gaven og uret blev eftersendt.
Fortrukne forhandler af smykker i byen, man flotte designs, både mærkevarer, og pind j's egne designs. Priserne i butikken er ikke de billigste, men lige med denne vare type finder man det jo sjældent rigtig billigt. Rigtig god service og vejledning i butikken. Kan klart anbefales.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik