facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Piccolo Pizzeria

Adresse: Englandsvej 12 B , 2300 København
Telefonnummer: 32 58 60 62
By: København
Rute: Englandsvej 12 B
Postnummer: 2300


Anmeldelser
Virkelig dejlig mad. Nu til dags handler alt om anmeldelser og det ville være en skam hvis denne italienske delikatesse ikke blev anerkendt.
Det er den bedste pizza, jeg nogensinde har haft.
Gode pizzaer og hurtig levering på søndag. Whats not to like.. den sidste stjerne gives kun til det exceptionelle, så topkarakter herfra.
Bedste pizzaer og italiensk mad omkring englandsvej/sundholmsvej.Mad: 5/5
Take away pizza. Kvaliteten er over standard, men uden at slå benene væk under en. Venligt men travlt personale. Har enkelte gange oplevet at der manglede chilli og hvidløgs dressing som jeg havde bedt om. Bedre end mange af alternativerne her på Amager, men heller ikke de bedste.
Jeg har spist mange pizzaer i Italien og København. Dette er uden tvivl min favorit. Ægte, italienske pizzaer. Høj kvalitet fra betjening, ingredienser og fødevarer, til bagningen af pizzaen. Alt er gjort med stor omhyggelighed og kærlighed til traditionen. Complimento!
Deres pizzabunde smager utroligt lækkert, de kan virkelig lave god dej! Rigtig venlig personale og de kan lave en pizza på 10 minutter som overrasker hver gang. Hvis jeg skal have pizza, så bestiller jeg altid herfra.
Englandshus siger 1000 tak for de gratis pizzaer til gæsterne. De faldt et tørt sted for nogle af dem. En stor tak for tanken! :
Bedste pizza på Amager! Har kun spist her siden jeg flyttede til. Man får rigtig god kvalitet til små penge, kan helt klart anbefale enhver til at prøve det!
Lækker velsmagende pizza, sprød bund og tilpas med fyld, uanset hvilken det er. Pænt og rent, høflig og venlig betjening. Helt sikkert et pizzaria som man vil besøge.... Forhåbentlig mange gange
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Piccolo Pizzeria med offentlig transport


Skotlands Plads (Englandsvej) 20 måler
77
Amagerbrogade (Englandsvej) 80 måler
77
Skotlands Plads (Sundholmsvej) 120 måler
77
Øresundsvej (Amagerbrogade) 150 måler
250S
5C
Øresundsvej (Amagerbrogade) 160 måler
250S
5C

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Piccolo Pizzeria.

København pi̇zza

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Englandsvej 12 B københavn sandwi̇ches placering, hvordan kan jeg gå. Piccolo Pizzeria adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Piccolo Pizzeria. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Piccolo Pizzeria med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Nærliggende lignende virksomheder
Replenish Replenish 161 måler Veganske fristelser, sandwich, shakes, juice og lækker kaffe.
.tagmed.nu .tagmed.nu 694 måler
The Burger The Burger 768 måler
Vikinge Gryden Vikinge Gryden 796 måler
Amar Hot Spicy Amar Hot Spicy 853 måler
Royal Bagel Royal Bagel 870 måler
Da Nicola Da Nicola 945 måler Amager's bedste sandwich sted Vildt lækre sandwich og fornuftige priser, især for stu...
Gustoso Pizza Gustoso Pizza 3 km Bestil ALDRIG fra denne restaurant!!!! 0 stjerner herfra. Bestilte via Hungry og vent...
Café Diamanten Café Diamanten 3 km Sød og rar betjening. God mad, med fint udvalg til frokost. Dejligt øl udvalg.
Mamma’s Mamma’s 3 km Vi havde bestilt Mamma’s menu til 3 personer. Super dejligt der blev taget hensyn til...
Redfellas Redfellas 3 km
Pizza Hut Pizza Hut 3 km Fik hurtigt et bord, lækkert salat og pizza buffet til få penge midt i KBH
Manhattan Deep Pan Pizza House Manhattan Deep Pan Pizza House 3 km Jeg er ikke kræsen, men dette sted skal lukkes. Har aldrig før spist 20 grader "...
Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik