facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Phi Mo

Phi Mo
"Phi Mo Thai Cuisine tager dig med på en kulinarisk madoplevelse som i Thailand. Grundstenen i vores køkken er balancen mellem sødt, surt, krydret, bittert og stærkt. Vi sender dine smagsløg på himmelflugt i vores thailandske køkken.Phi Mo betyder ”Storebror Mo”, og er en del af madeventyret Ammi Jee’s indisk og Wokkabox thai. Fællesnævneren for vores køkkener er et godt autentisk måltid mad, hvor vi skærer og snitter kød og grøntsager på dagen.Vi glæder os til at tage imod din bestilling.Velbekomme’"
Adresse: Vestergade 98 , 5000 Odense
Telefonnummer: 66 11 62 62
By: Odense
Rute: Vestergade 98
Postnummer: 5000


Åbningstider

Mandag: 16:30-21:00
Tirsdag: 16:30-21:00
Onsdag: 12:00-21:00
Torsdag: 12:00-21:00
Fredag: 12:00-21:00
Lørdag: 12:00-21:00
Søndag: 16:30-21:00


relaterede søgninger: Phi Mo menu, Thai mad Odense take away, ny thai-restaurant odense, Thai Restaurant Odense Vindegade, Thai by Noo Odense menu, Asiatisk take away Odense, Wokshop Odense, Sieu Odense
Anmeldelser
Rigtig flink betjening - lækkert mad og rimelig pris kan anbefales her fra
Virkelig sød betjening. Kvaliteten på råvarer burde være langt højere sammenlignet med prisen. Jeg valgte en karryret, der blev serveret i en kold skål. Risen var bestemt ikke dampende varm, som beskrevet i menukortet. Jeg kommer desværre ikke igen.
God satay chicken til forret. De to forskellige hovedretter manglede begge smag og spice. Helt sikkert tilpasset den danske tunge, men tilpasset alt for for meget til min smag.
Lækket, lidt sløv betjening selv om vi sagde at vi havde noget vi skulle
Fik nr. 13 rød karry chiang mai kalder de den for, tigerrejer som forret og nr 12. Tiger rejer med cashewnødder. Særligt nr. 12 var lavet helt misforstået med en masse sursød sjasket ned over. Generelt var maden desværre uden særlig megen reference til det klassiske thaikøkken og fremstod uden så megen smag og alt for dyr. Søde tjenere men ikke pengene værd.
God serviceminded betjening Dejlig mad og prøv en alkoholfri ginger beer
Venlig betjening, men maden var ikke pengene værd.
Super mad og service, klart et sted man kan komme igen og igenMad: 5/5
Virkelig dejlig mad, og rigtig god atmosfære. Autentisk thai-mad med masser af smag og varme fra chili. Prisen er også ganske fornuftig, så alt i alt en god oplevelse.
Go betjening , velsmagende og lækker mad..
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Phi Mo med offentlig transport


Søndergade / Vestergade (Odense Kommune) 40 måler
10C
Vesterbro (Odense Kommune) 150 måler
55
56
Pantheonsgade (Odense Kommune) 210 måler
10C
Ansgars Kirke (Odense Kommune) 270 måler
151
152
152N
153
55
56
Føtex / Vesterbro (Odense Kommune) 300 måler
55
56
85

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Phi Mo.

Odense thai

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Vestergade 98 placering, hvordan kan jeg gå. Phi Mo adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Phi Mo. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Phi Mo med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Nærliggende lignende virksomheder
Wokshop Wokshop 419 måler Fantastisk, autentisk, smagfulde thai-retter! Jeg fik nogle virkelig lækre, sprøde co...
D´let - Det Grønne Køkken D´let - Det Grønne Køkken 3 km Rigtig dårlig oplevelse. Deres åbningstider passer ikke med det der står på nettet. S...
Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik