facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Phago

Phago
"Mediterranean street food, freshly served treats, everyday.You're welcome."
Adresse: Fælledvej 15 tv , 2200 København
Telefonnummer: 40 35 85 55
By: København
Rute: Fælledvej 15 tv
Postnummer: 2200


Åbningstider

Mandag: 11:00-21:00
Tirsdag: 11:00-21:00
Onsdag: 11:00-21:00
Torsdag: 11:00-21:00
Fredag: 11:00-21:00
Lørdag: 11:00-21:00
Søndag: 11:00-21:00


relaterede søgninger: Phago Tipster, Phago anmeldelse, Phago instagram, Catering København, Hverdagsmad København, Fælledvej 15, Gaza Grill, Mellemøstlig restaurant København
Nærliggende lignende virksomheder
Ocak Café Ocak Café 3 km Deres wok-ret med kylling i karry med fløde er den bedste kylling i karry jeg nogensi...
Valby Shawarma House Valby Shawarma House 4 km Godt til prisen. Det eneste sted i Valby hvor man stadig kan købe en pita menu i ny o...
Anmeldelser
Enormt skuffende oplevelse. Har tidligere spist i Phago inde i Kbh K, og det var en virkelig god oplevelse. Denne gang var brødet og kødet tørt og kedeligt, ingredienserne spillede dårligt sammen og det eneste som man kunne smage var dressingen. Enormt ærgerligt og jeg håber at København K afdelingen har opretholdt standarden for det var virkelig godt. Kan dog på ingen måde anbefale Nørrebro afdelingen og slet ikke til den pris.
Udmærket fladbrød med god smag. Blev positivt overrasket over mængden af kylling.Mad: 4/5
Jeg bestilte mad til Go og hygiejne var slet ikke var i orden. Der møder en ung pige ind på sin vagt imens vores bestilling bliver lavet hos hendes kollega som bruger hansker uden at skifte dem. Og hvor den unge medarbejder med lange nogle og neglelak på som møder ind og ikke vasker hænder, som hellere ikke bruger hansker, som pludselig tager salt med fingerne, på mine pommes. Hvilket jeg ikke synes om, og siger kan du ikke tage hansker på, hvor svaret er : nej og kigger på mig, Jeg svare så ""det er uhygiejnisk med lange negle og at der skal bruges handsker"" derefter tager hun så handsker på den ENE hånd , igen uden at vaske hænder.. Det er ærgerligt at at servicen og hygiejne ikke var i Top, men at maden faktisk duftede godt, dog selvom jeg aldrig spiste de pommes jeg bestilte, da jeg synes det var ulækkert med det salt som har været i kontakt med hendes lange negle og uden handsker..
Har før købt fladbrød med falafel og haft en god oplevelse, men i går fik jeg en virkelig skrabet udgave med næsten ingen kål eller andet grønt, kun falafel og alt for meget spicy baba ganoush...slet ikke den smagsoplevelse det burde være...måske en ny medarbejder, men lidt ked at skulle betale 79 kr for det.
Aldrig har jeg fået værre service. Arrogant og ubehøvlet, bliver bedt om at holde kæft, og når man snakker den den lyshårede ekspedient bliver der talt nedladende og spurgt til hvorfor jeg ‘snubler’ i ordene. Jeg er chokeret over hvor dårlig behandling man får her. Rettelse: det var ejeren der bad mig holde kæft, fordi jeg brokkede mig over en forsinkelse han ikke kunne oplyse om.
Alt for salte falafler... Og alt, alt for høj pris for drikkevarerne. Herregud jeg forstår at maden er dyr pga råvare især med de mængder salt i drift, men en dåse koster ikke mere i råvarer end indkøbsprisen for samtlige andre restauranter. Med så mange fede restauranter i nærheden, ville jeg anbefale at prøve en anden, ved mindre du er helt bidt på denne...
Var lidt skuffet ifht. de gode anmeldelser jeg havde læst af stedet. Først og fremmest var der lang ventetid på næsten 25 minutter, på trods af at vi var de første kunder i butikken. Wrappen smagte fint/godt, men blev ikke rigtig mæt, hvilket jeg ville have ønsket til prisen 79 dkk. Tror ikke at jeg kommer igen.
Ok mad men lidt dyrt ift, hvad man får. Derudover er der en dominerende smag af peberfrugt. Her kunne den godt trænge til noget modspil i form af en lækker hjemmelavet dressing. Også for at den undgår at virke tør i det hele taget.
Skøn middelhavs fusionsmad, enkle og rene omgivelser og den sødeste betjening længe
God service og lækker fladbrød
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Phago med offentlig transport


Elmegade (Nørrebrogade) 130 måler
1A
350S
5C
Elmegade (Nørrebrogade) 160 måler
1A
350S
5C
Skt. Hans Torv (Blegdamsvej) 210 måler
1A
Ravnsborggade (Nørrebrogade) 240 måler
5C
Skt. Hans Torv (Blegdamsvej) 240 måler
1A

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik