facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Petersen Werner

Adresse: Jægersborg Alle 166, 2820 Gentofte, Danmark
Telefonnummer: 40 20 20 80
By: Gentofte
Rute: Jægersborg Alle
Gadenummer: 166
Postnummer: 2820


Anmeldelser
Werner tager sig tid, lytter og tager sine patienters problemer alvorligt. Han er en stor støtte og viser en omsorg for sine patienter, som jeg sjældent har mødt. Vi har fået yderst kompetent hjælp til vores problemstilling, er blevet beroligede og er nu trygt videre i vores forløb takket være Werners forslag.
Jeg kan ikke anbefale Werner. Vores baby har reflux og vi fik derfor henvisning til Werner. Werner anbefalede opstart af nexium og fortalte at det ikke havde nogen bivirkninger. Der kan dog være meget alvorlige bivirkninger ved brug af nexium, og jeg synes det er forkert ikke at oplyse om dette. Han virker som en gammel læge der ikke følger med tiden
Efter at have besøgt 4 andre læger, inklusiv en via privat hospital fik vi endelig en der lyttede til os.nFantastisk læge, håber aldrig han går på pension.
Kan kun anbefale Werner, første gang min kone og jeg bliver taget seriøst, og vores søn er efter kort tid slet ikke forstyrret af refluks.
Så behagelig, lyttende og forstående mand. En læge der ser vores problemer og tager os seriøst - en hel lettelse!
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik