facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Pensiondanmark Ejendomme

Adresse: Langelinie Allé 41 , 2100 København
Telefonnummer: 33 74 80 00
By: København
Rute: Langelinie Allé 41
Postnummer: 2100


Nærliggende lignende virksomheder
NAI Danmark NAI Danmark 674 måler
Home Home 950 måler "Hos home København City tilbyder vi kompetent og personlig rådgivning i forbind...
H. Høgsbro Holm & Kristian Nørgaard Administration H. Høgsbro Holm & Kristian Nørgaard Administ... 1 km Har styr på det og man får faglig god vejledning Har mange års erfaring med ejendomme...
Place2live Place2live 1 km
Nybolig Nybolig 1 km
Realmæglerne Klaus Øllgaard Realmæglerne Klaus Øllgaard 2 km Skiftede fra anden mægler efter en længere salgsproces med dårlig kommunikation og ri...
Robinhus Robinhus 2 km "Hvorfor vælge RobinHus når du skal sælge din bolig?Hos RobinHus er vi med dig h...
Anmeldelser
Brugte hurtig diagnose til udredning hos psykiater, svaret får jeg ved selv at kontakte psykiater. Dernæst ringer jeg til pension Danmark, hvor jeg får af vide, at jeg stadig skal udredes igennem det offentlige. Ved spørgsmålet om jeg så har spildt de sidste 5 mdr, hvor jeg kunne have stået på venteliste til offentlig psykiater, er svaret ja. Hvad hjælper hurtig diagnose så? Hvad hjælper det at få en psykiaters anbefaling om opstart af medicin, når jeg alligevel skal starte forfra i det offentlige.
Perfekt eksempel på et pensionsselskab man aldrig bør være kunde hos. Ikke så meget hvad service angår, men mere ift. at oprette et partnerselskab med Fælledby, så det nu er privatejet og derved ikke er underlagt offentlighedsloven. Det er stor frustration og et yderligt los i nyrerne til enhver københavner, der forholder sig kritisk over byggeriet på Amagerfælled, der i forvejen er alt for forhastet. Så tusind tak PensionDanmark, I hjælper virkelig ikke her.
Min mor havde fået en henvisning til CT scanning. Hun ringer så til PensionDanmark, som spiser hende af med at det ikke kan betale sig at bestille tid igennem dem når der allerede er bestilt igennem det offentlige. Undskyld, men hvad er så meningen med en sundhedsforsikring hvis det ikke er tilfældet. Jeg ringede efterfølgende, og så fik vi oprettet en sag, men hvor er det dog usmageligt at de kører rovdrift på folk der er lette at overtale til ikke at bruge det de betaler for. Det virker ærlig talt til at PensionDanmark er branchens svar på en brugtvognsforhandler.
Ikke et sted hvor man møder meget forståelse. Jeg kom til skade på mit job, kom med tiden i gang med en revalidering, og står nu efter 5 år med en ny uddannelse og et nyt job. Da jeg så forespørger på at få overflyttet min pension til det selskab der er knyttet til min nye branche, får jeg besked på, at det kan ikke lade sig gøre, for det skal ske indenfor 3 år efter sidste indbetaling. Det er jo bare ikke nemt, for på daværende tidspunkt stod jeg midt i en revalidering, og havde IKKE fået et nyt pensionsselskab. Denne problemstilling fremlægger jeg så for dem, men det ændrer intet, de fastholder bare at deres betingelser siger de må beholde pengene. Det er en meget uempatisk måde at drive forretning på, i stedet for at hjælpe mennesker, lukrerer de i stedet på at man er kommet til skade. Det må være rart at sidde så lunt på andres penge.
Har man ikke modtaget årsopgørelse de sidste par år. Det er utroligt det kan være et problem i år 2022, vil gerne kunne se hvordan pension udvikling sig.
Som medlem af Pension Danmark gør det mig rasende at mine penge bliver brugt til at smadre uerstattelig natur på Amager fælled. De 6 % der bebygges er oprindelig natur, som er hjemsted for en masser fantastiske arter. Hvor skal de forførende Orkideer gå hen når deres hjem ødelægges? Hvor skal den drømmende smukke sommerfugl Ilia flyve hen når dens hjem ødelægges? Hvad med den lille charmetrold Rødtoppet Fuglekonge? Hvor skal den bo når dens hjem forsvinder. Hvad med alle de andre arter? Det forunderlige liv er klodens rigdom og meget af det er ganske unyttigt for os mennesker. Ligesom kunst er unyttigt er naturen det også, men et liv uden kunst er et fattigt liv. Et liv uden Orkideer, Sommerfugle og alle de andre arter er et fattigt liv. Hvad skal vi med al vores rigdom hvis Fuglene ikke synger? Hvis Bierne ikke summer? Og planterne ikke blomstrer? Pension Danmark find et andet sted at investere vores penge! Det er ikke bæredygtigt når artsrigdommen betaler prisen, det er sort som kul!
Husk der er en sundhed ordning. hurtig dianose og behandling. Hvis man gør det på den korrekte måde kan må få hjælp til næsten alle former for behandling. jeg har selv fået meget hjælp fra dem ,som jeg ikke kunne få for det offentlige sygesystem.
Nemt og overskuelig webside. Har telefonisk kun oplevet flinke medarbejdere, der har styr på tingene. Er meget tilfreds.
Jeg forstår ikke jeres forståelse af service. I har egne interne regler omkring fastholdelse af kunder, hvor man ikke kan overføre ud af huset. I ødelægger pension for mange mennesker og folk har ikke et valg. Fuldkommen usmageligt.
Fantastisk god sundhedsordning MEN ser lige de gamle anmeldelser for 3 år siden vedr. Amager fælled, og i har stadig ikke lyttet til jeres kunder, her 3 år senere. Den samme problematik er gældende idag. Det skuffer mig dybt, at i ikke tager ansvar, og dropper jeres planer derude.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik