facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Penny Lane Café

Penny Lane Café
Adresse: Skipper Clements Gade 1a, 9000 Aalborg, Danmark
Telefonnummer: 98 12 58 00
By: Aalborg
Rute: Skipper Clements Gade
Gadenummer: 1a
Postnummer: 9000


Åbningstider

mandag: 08.00–18.00
tirsdag: 08.00–18.00
onsdag: 08.00–18.00
torsdag: 08.00–18.00
fredag: 08.00–18.00
lørdag: 08.00–17.00
søndag: 09.00–17.00

Anmeldelser
Penny Lane Café er velbesøgt, har et stort udvalg og en dejligt maksimalistisk farverig indretning. Der var liv og glade dage den søndag eftermiddag vi var der, så vi blev glædeligt overraskede, da det viste sig, at der var plads til os. Det inspirerende udvalg af kager og andet bager-guf er stillet frem i montrene til stor glæde for sanserne og man får lyst til at prøve det hele.
Hyggeligt lidt tæt pakket, servicemindet personale, god mad, noget for enhver smag. Godt brød.
Rigtig hyggeligt sted. Og rigtig gode kager og mad. Klart et sted hvor man kan slappe af, og nyde de smukke omgivelser og stemningen. Deres kager er helt i top. Og klar et sted jeg gerne besøger igen.
WAUW! Det er vitterligt det mest hyggelige, æstetiske og originale sted. Det hele er gennemført med samme tema og man får en Harry Potter vibe mixet med mormors hjem, det kunne ikke blive mere hygsomt og magisk! Deres priser er til at betale og man får mega lækkert mad og drikke. Det tog ca 20-25 min at lave 2x brunch mens der ikke var særlig mange kunder og man får en stor tallerken, så man skal sætte sig med udgangspunkt i at have god tid. Personalet er super søde og servicen i top Det ville være synd ikke at tage et smut ind, kæmpe anbefaling herfra!
Penny Lane Café er et meget hyggeligt sted og ofte velbesøgt. Stedet har et stort udvalg af bagværk, kaffe og mad. Man får lyst til at prøve det hele. Vi var dog lidt skuffede over deres luksusbrunch som var et mix af det hele. De gode ting på tallerkenen var yoghurt med knas, pølserne , brownie, brødet, laksemousse og pestoen. Deres omelet var elendig. Min var hård og tør og manglede salt og pepper. Min venindes var alt for våd og manglede smag. Deres personale er meget opmærksom, imødekommende og smilene. Vi forsøgte også at bestille bagværk, som efter bestilling viste sig at være udsolgt. Vi skulle nok havde taget dette som et tegn. Vi endte i stedet med at bestille to desserter som var flotte, men kedelige i smagen og træls i konsistensen.nAlt i alt et godt sted til kaffe, hvor resten også er okay, men som ikke scorer top-point. Vi tænker ikke at priserne hænger sammen med kvaliteten - specifikt ift. kagerne.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik