facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Paulsens Renseri

Adresse: Ellegårdvej 4 , 6400 Sønderborg
Telefonnummer: 74 42 86 42
By: Sønderborg
Rute: Ellegårdvej 4
Postnummer: 6400


Anmeldelser
Aaaaaaldrig igen.Skulle have en nylon jakke renset, hvor der var en plet på. De ser på den og siger den bliver renset. jeg skal betale forud og det gør jeg så. Da jeg skal afhente jakken er pletten stadig på og lige så tydelig, hvilket jeg påpeger. Ekspedienten svarer: der er ingen garantier, når der indleveres tøj. Det var da noget de godt kunne have oplyst ved afleveringen..Men som ekspedienten så flabet sagde, er det IKKE DERES problem, at de ikke har kunnet fjerne den. Så nu forstår jeg ideen med, at opkræve 180kr ved afleveringen og ikke at nævne, at pletten måske ikke kan fjernes.. Så ALDRIG skal vi benytte det sted mere! Direkte uhøflig og mangel på service.
Meget dårlig service. Dyre, langsom og forfærdelig kvalitet.Især sko-rensningen, blev hvide sko givet tilbage lige så beskidte som før.
Jeg anbefaler ikke dette sted, kørt forgæves der står på nettet de har åbent og nu er der lukket om onsdagen. Flot
Altid god betjening. Rimelig priser.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik