facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Palace Garden

"Kinesisk Buffet & Mongolsk barbeque & Wok & Sushi & Takeaway"
Adresse: Grantoftestræde 11 , 2750 Ballerup
Telefonnummer: 44 66 88 89
By: Ballerup
Rute: Grantoftestræde 11
Postnummer: 2750



relaterede søgninger: Kinesisk Buffet Ballerup, Palace Garden Ballerup pris, Kinesisk restaurant Ballerup, Kinesisk Restaurant Herlev, Kinesisk Restaurant Stenløse, Kinesisk buffet ud af huset, Kinesisk restaurant Vanløse, Kinesisk buffet København
Anmeldelser
Stedet var engang vores foretrukne Kineserrestaurant, det er den bestemt ikke længere efter vores seneste oplevelse! Der var tomme fade, som var længe om at blive fyldt op efter man havde gjort opmærksom på det, Pomfritterne havde ikke fået nok, der lå rå Kylling i Bearnaise saucen og flød Rejer rundt i den stærke Oksekød sauce. Skåle og skeer ved suppen var ikke rene. Vi skulle selv bestille drikkevarer via QR-kode, hvorefter vi måtte vente meget længe på de blev serveret. Det skal nævnes, at restauranten ikke engang var halvt fyldt, så det burde være tid til at tage sig bedre af ovennævnte... Det er blevet meget dyrt i forhold til, at der ikke er nogen service og maden er faldet så meget i kvalitet.
Synes holdt nok det er blevet dyrt hos jer. Så ekskludivt er det jo heller ikke. Og at i nu tager 45 kr for børn, fra 0-2 år, er godt nok ringe. Vores barnebarn på 1 år spiste vel 10 pomfritter. Og må give andre ret I, at akustikken, er frygtelig dårlig hos jer. Det blev så sidste gang vi kom hos jer.
Rigtig god mad buffet og en hyggelig oplevelse for familien, Sushien havde dog lidt en kedelig smag men smagen var ok, Kan også klart anbefale Mongolian BBQ! ellers er det en hyggelig restaurant at tag et kik forbi.
Mongolien bb: smager kun afbrændt olie Resten af varme retter : ok, mangler måske bare lidt varme. Rå fisk er hvad det erMad: 2/5
Lækkert sted med et stort udvalg af sushi, kinesiske retter, mongolian barbeque, is, kage og meget mere... Der var dog utroligt mange mennesker og en dårlig akustik Edit: vi har desværre haft vores sidste besøg på dette sted, da de har hævet priserne... vi er kommet ofte på fødselsdage, da fødselaren spiste gratis, men nu har de ændret på reglerne, så selvom vi er en familie på 4 voksne, skal vi være 4 voksne udover fødselaren.. derudover skulle vi betale 94 kr for min søn på under 1,5 år, hvilket er helt sindssygt, da han næsten ikke spiste andet end majs og ærter!
Super hyggeligt sted, vi var der til en familiefødselsdag. Maden er bedre end jeg forventede, med masser af muligheder og plads til både ivrige små børn og gamle med rollatorer. Alle 16 blev mætte og ingen, heller ikke pescetarerne, manglede noget. Særlige madbehov: Hvis man er pescetar spiser kun grønt og fisk, er det et slaraffenland. Udvalget er enormt og lækkert.
God mad - hygge atmosfære,Mad: 4/5
Helt ok Kinesisk buffet, med alt hvad man kan forvente. De har også Sushi og "Mongolian BBQ" They can room large groups as well.
Dårligt at man skal bestille drikkevare Via en app.
Nogle børn der løb rundt restaurant og skreg højt. Virkelig ikke behagelig ..Mad: 3/5
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Palace Garden med offentlig transport


Grantoftecentret (Vestbuen) 160 måler
143
144
156
Vestbuen (Baltorpvej) 170 måler
157
216
Grantoftecentret (Vestbuen) 170 måler
143
144
Vestbuen (Baltorpvej) 180 måler
147
216
Baltorpbakken (Baltorpvej) 300 måler
147
216

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik