facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Ottos Trøst

"Otto pizza"
Adresse: Rektorparken 1 , 2450 København
By: København
Rute: Rektorparken 1
Postnummer: 2450


Anmeldelser
Det var første Men ikke sidste gang Jeg trådte ind i dig fra gaden. Det varede ikke længe Fra Forklaring Bestilling Bagning Servering Til at du Ankom fra varmen Og så SÅ indbydende ud. Jeg løfter dig som Den første Af seks ligelige delte Skiver Med ligelig fordelt ‘Nduja øer der langsomt Smeltede videre som søer På det ydmyge Lærred Let Lun Sprød I kanten Blød inden i ..så nem at folde sammen Og spise Du overrasker mig Overbeviser mig Om at der ikke længere Er lige så langt til Napoli som der en gang har været Jeg har nu stadig Pizzaens by til gode Men tvivler på at jeg kommer til at opleve Noget så ‘Moderne’ Rent Og ligetil På de kanter Og da slet ikke Med så fin, venlig og imødekommende betjening Kunne du findes i en Glutenfri version? Ja - det kunne du! Så ville jeg kunne Tage hele familien med.. Og de er nemlig slet ikke så få. Tak for mad. PS. Den kolde, bløde stracciatella dip Var i virkeligheden et godt prik over i’et Også til din skorpe Som alle fik ben at gå på.
NAPOLİTANSK PIZZA AF MICHELIN-KOK For omkring 3 måneder siden åbnede Otto Pizza på Værnedamsvej, der ejes af den tidligere Michelin-kok Rasmus Oubæk. Konceptet bygger på napolitansk pizza af høj kvalitet til fornuftige priser. Stedet er indrettet med hvide fliser, hvor man ikke har mulighed for at se hvordan pizzaerne bages. Vi erfarer at det ikke er klassiske stenovn de benytter. Vi prøvede 2 forskellige varianter: - Nr. 2: Margherita - Nr. 7 Vegetar med Mascarpone, Champignon, Palmekål og Parmesan. Betjeningen er meget venlig og hurtig, mens priserne er meget rimelige. Begge pizzaer koster 80 DKK. Otto er et pizzeria, der er over middelmådig og tæt på at være anbefalingsværdigt. Prismæssigt er det acceptabelt med pizzaernes smag, men der manglede leopardpletter på den ene pizza, som kendetegner den klassiske napolitanske stil. Med de ingredienser ville smagsoplevelsen være bedre, hvis det havde været brændeopvarmet stenovn.
Rigtig god pizza, især bunden er spitzenklasse. Mulighed for at spise pizzaen på stedet, samt at købe deres pizzaer med hjem fra køl, så de bare skal varmes. Fik i øvrigt rigtig god betjening af den unge fyr .
Ubeskrivelig god pizza hvor man kan smage de gode råvarer og med den mest fantastiske fluffy bund - du har ikke prøvet pizza, før du har prøvet Otto!
Pizzaen var næsten kold, da vi 500 meter væk ville nyde den. Så hurtigt bliver pizzaer fra andre steder ikke kolde. Jeg tror ikke, den har bagt længe nok og kartoflerne var rå. Synd, for de smager godt, når de er bagt ordentligt.
Service af ung mand bag disk var helt i top. Pizzaen blev bestilt med bl. a. kartofler. Disse var i skiver men HELT RÅ. Og pizzaen til 130kr havde alt for lidt fyld. SÅ JEG KOMMER IKKE TILBAGE.
Det er sgu nok den bedste pizza jeg nogensinde har fået. Og jeg har ellers været i Rom. Vildt lækker bund, gode ingredienser og fantastisk smag. Blev meget positivt overrasket. Det havde jeg slet ikke forventet. Kom forbi ved et tilfælde på Amager, da jeg havde været ude og købe en ny sofa. Den skal klart prøves igen.
Besøgte dette pizzaria da Dal Forno længere nede ad gaden var lukket. Havde ikke de store forventninger men blev virkeligt overrasket. Ægte Napoli style pizzaer. Var ved at tabe både kæbe og mund over kvaliteten. Virkelig lækkert og lige så godt som Dal Forno, der også laver Napolitanske pizzaer dog lidt billigere. Flere restauranter tak. Feks. Øster Farimagsgade 26. Der står et tomt restaurantionslokale per april 2022, hvor der tidligere har været pizzaria.
Fantastisk pizza og dejlig natur vin. Vi kommer helt sikkert igen
Ubagt og rå dej samt ikke skåret pizza. På billedet ser vi hvordan bunden ikke var bagt.
Reageer op deze plaats

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Ottos Trøst.

København champagnebarer

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Rektorparken 1 placering, hvordan kan jeg gå. Ottos Trøst adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Ottos Trøst. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Ottos Trøst med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Nærliggende lignende virksomheder
Nimb Bar Nimb Bar 2 km Den bedste hoteloplevelse jeg længe har haft! Til start bookede vi en periode hvor de...
Kester Thomas Kester Thomas 3 km Ganske hyggeligt sted med venlig betjening. Lidt for højt lydniveau til min smag. Ok ...
Champagnekælderen Champagnekælderen 3 km Fin og vidende service godt udvalg af champagne
Vinhanen Nørrebro Vinhanen Nørrebro 3 km Meget pænt sted. Okay charcuterie. Helt vildt kedelig vin!
Bliss Bliss 3 km Hurtig levering og MEGET lækre produkter.
Le Petit Vinbar Le Petit Vinbar 3 km Super sted - hyggeligt med afslappet betjening der kommer med gode anbefalinger. Er g...
Cava Bar Cava Bar 3 km Vi fik et udvalg af forskellige oste og charcuteri, små varme tapas retter, samt en d...
Y's Y's 3 km Virkelig hyggelig og retro agtig drinksbar. Super god og rar betjening. Og så skal de...
Balthazar Champagne Bar Balthazar Champagne Bar 4 km Well oh well - uden tvivl gode drinks, downtown abbey kan varmt anbefales. Champagnen...
Le Bambole Le Bambole 4 km
Deco Deco 4 km
Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik