facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Oscar Biludlejning Svendborg

Oscar Biludlejning Svendborg
"Oscar Biludlejning er Danmarks mest talrige kæde, når det kommer til biludlejning. Opdag vores udvalg af biler hos vores afdeling i Svendborg ved at besøge vores hjemmeside. Vores flåde varierer fra afdeling til afdeling, men du vil kunne finde et stort udvalg af personbiler, varevogne, flyttebiler og minibusser på tværs af hele landet. Vi glæder os til at hjælpe dig godt på vejen!"
Adresse: Odensevej 94 , 5700 Svendborg
Telefonnummer: 42 90 90 48
By: Svendborg
Rute: Odensevej 94
Postnummer: 5700



relaterede søgninger: Oscar Biludlejning Farum, Oscar Biludlejning Køge, Oscar Biludlejning Hobro, Oscar Biludlejning Viborg, Oscar Biludlejning Vordingborg, Oscar Biludlejning Roskilde, Oscar Biludlejning Hvidovre, Oscar Biludlejning Trustpilot
Nærliggende lignende virksomheder
Avis Biludlejning Avis Biludlejning 1 km "Hos Avis skaber vi bedre rejser ved at tilbyde de rigtige biler til dine destin...
Anmeldelser
Det bliver ikke meget bedre! Fin betjening og grundig gennemgang af bilen samt stand skader, ridser osv. God procedure ved afhentning/aflevering. Godt udstyret bil, som løste opgaven rigtig fint. Nemt og enkelt koncept.
Servicen var fantastisk, og bilen var fremragende. Jeg havde brug for en bil i sidste øjeblik, og de var yderst villige til at hjælpe mig. Damerne i skranken svarede på alle mine spørgsmål, og manden, der viste mig alle bilens funktioner, viste mig lige det, jeg havde brug for. Jeg vil helt sikker anbefale OSCAR til venner og familie.
Det var nemt at booke, hente, og aflevere bilen. Folk var venlige, og jeg fik en god gennemgang af bilen inden jeg kørte den ud.
Problemfrit og god service
Fremragende service og venlighed. Kan 100% anbefales. Skal der være ét lille minus, så ville det være skønt at telefonnummer på den lokale afdeling nemt kunne findes. Nå, det skal ikke afholde mig for at give 5 fede stjerner.
ALTID god service, smilende søde rare mennesker at komme ind til. Lejer altid bil der
professionel håndtering af kunder, de viste mig alt i bilen, depositum kom tilbage som aftalt
Jeg var meget tilfreds med min billeje. Rigtig god service!
Velorganiseret hele vejen rundt
Super go som altid
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik