facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Organic Nail Care

"This nail salon is a cabinet for one person – perfect to relax in privacy, have a calm conversation and unwind during a day.In such a private atmosphere, I do manicures and pedicures using organic and vegan products.You can plan your appointment using a convenient online booking system."
Adresse: Vester Farimagsgade 6 , 1606 København
Telefonnummer: 71 50 27 49
By: København
Rute: Vester Farimagsgade 6
Postnummer: 1606


Nærliggende lignende virksomheder
Lotus House Lotus House 1 km Kommer helt sikkert igen. Fik en pedicure, og mine fødder og negle er så flotte
My Nails Cph My Nails Cph 1 km Jeg kan ikke andet end at anbefale Maria! Hun laver de smukkeste negle, og hun er meg...
T&T Nail T&T Nail 3 km
Nails Art Beautybar & Mastertattoo Nails Art Beautybar & Mastertattoo 5 km Jeg fik lavet ''glazed donut'' negle, i præcis den længde og form jeg ønskede. Negle ...
Coco Nails Coco Nails 5 km Meget kompetent negleteknikker. Laver rigtig flotte design, koncentrerer sig om at gø...
Anmeldelser
Jeg har været i Organic Nail Care rigtig mange gange efterhånden og jeg mener, at det er det bedste sted i byen, hvis man gerne vil have flotte, velplejede hænder og fødder.Her vil du møde en ægte professionel, sådan et behageligt arbejde og meget pænt. Har man været der én gang, bliver man ved med at komme tilbage til dette skønne sted! Mange tak for dit arbejde.Tjenester: Pedicure
Det bliver ikke bedre end her - SÅ flot arbejde, og virkelig omhyggeligt Og med stort nærvær! Og jeg kom med virkelig trængende hænder. Den flotteste manicure. Tak.Tjeneste: Manicure
En af de enkelte steder med PROFESSIONELLE pedicure.
Yana er SÅ dygtig og grundig, og jeg kan varmt anbefale Organic Nail Care. Mine negle er så flotte, og de holder meget længe. Yana er også virkelig god til at lytte og finde præcis de farver/design man ønsker!
Super fin oplevelse - bestilte pedicure spa behandling og endte med et rigtig godt resultat. Yana er dygtig og omhyggelig med sit arbejde, og gør meget for, at man skal føle sig veltilpas fik både the, kage og mulighed for valg af neglelaktype. Et lille minus er, at Yana kun taler engelsk, samt at hendes klinik kun har plads til 1 person, og man kan derfor ikke tage derind med veninde eller ligne. :
Jeg kan varmt anbefale Organic nail care og Yana, som ejer salonen og arbejder der. Yana er meget fleksibel i forhold til tidspunkter, og hun er altid enormt venlig, sød og snakkesalig. Hun er enormt dygtig til sit arbejde og perfektionistisk. Før jeg begyndt at komme hos Yana holdt mine negle kun under to uger med shellac, og efter jeg er begyndt at komme hos Yana, kan de nu holde i over 5 uger.
Det er det bedste sted jeg har fået lavet negle! Klinikken er lille med en hyggelig atmosfære og Yana er virkelig sød og venlig og får en til at føle sig godt tilpas. Hun er omhyggelig og dygtig og resultatet er virkelig blevet flot - og så er det endda uden giftigt kemi. Jeg kan klart anbefale dette sted - og vil helt sikkert selv komme der igen.
Jeg har været i Organic Nail Care rigtig mange gange efterhånden og jeg mener, at det er det bedste sted i byen, hvis man gerne vil have flotte, velplejede hænder og fødder. Her møder man den rigtig professionelle, imødekommende og engagerede værtinde Yana, der yder god service og tryller flotte resultater frem. Har man været der én gang, bliver man ved med at komme tilbage til dette skønne sted!
Har endelig fundet mit stamsted! Resultatet er super godt - det både holder rigtig længe og er lavet super flot. Det bliver virkelig kræset om detaljerne, klinikken er super hyggelig og pæn og stemningen er god. Alt i alt, topkarakterer herfra :
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik