facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Ordrupgaard

Ordrupgaard
Kunstmuseum med en betydelig samling af franske og danske værker samt sommerudstillinger i parken.
Adresse: Vilvordevej 110, 2920 Charlottenlund, Danmark
Telefonnummer: 39 64 11 83
By: Charlottenlund
Rute: Vilvordevej
Gadenummer: 110
Postnummer: 2920


Åbningstider

mandag: Lukket
tirsdag: 11.00–17.00
onsdag: 11.00–19.00
torsdag: 11.00–17.00
fredag: 11.00–17.00
lørdag: 11.00–17.00
søndag: 11.00–17.00

Nærliggende lignende virksomheder
Finn Juhls Hus Finn Juhls Hus 136 måler Her kommer man helt tæt på, og oplever hvordan en af de store danske arkitekter og mø...
Anmeldelser
Godt kunstmuseum for folk der elsker impressionismen nMuseet er ikke ligeså stort som så mange andre men parken og naturen omkring er ligeså meget en del af oplevelsen, som alt det andet. Anbefaler at tage derhen! Især om onsdagen når museet har åbent til 19 :
Syntes det er noget af en fallit erklæring at vise så få forskellige kvindelige malere mellem impressionisterne, på en udstilling der burde hylde de kvindelige malere og ikke, som altid de mandlige malere der maler deres kvinder og nøgne kvinder...nDa jeg gik rundt blev jeg nærmest overfaldet af en vagt der troede han var politimand og talte til mig i en helt uacceptabel aggressiv tone...jeg tror han led af mindreværdskomplekser!! - for det var åbenbart slet ikke muligt for ham at tale pænt...jeg havde ikke set skiltet hvor der stod jeg ikke måtte have vand med Jeg syntes slet ikke at madstedet er indbydende, på ingen måde.nVandkunsten udendørs virkede ikke, ingen af dem. Haven var smuk og spændende.
Gik i parken og oplevede de fine kunstværker helt gratis.nSavnede dog bedre og flere p-pladser.
Et dejligt museum. Der er mange spændende malerier i den permanente samling og Impressionismens kvinder er også fin. Dejlig park.
Fantastisk fin udstilling af “Anna og Michael Ancher. Sammen og hver for sig”nnOrdrupgaard har meget fine lokaler, til særudstillinger af denne størrelse. Inklusiv de fine permanente udstillinger af bl.a. Hammershøi.nnRestauranten servere skønne retter. Men kom i god tid og/eller book gerne bord da den ofte er fuld belagt.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik