facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Orø Kro

Orø Kro
Adresse: Bygaden 57 , 4300 Holbæk
Telefonnummer: 59 47 00 06
By: Holbæk
Rute: Bygaden 57
Postnummer: 4300



relaterede søgninger: Orø Kro menu, Orø Kro Åbningstider, Orø Kro anmeldelser, Orø Kro med kniven for struben, Orø Kro ejer, Orø Kro stegte ål, Spisesteder Orø, Orø overnatning
Anmeldelser
Ikke særlig autentisk sted. Maden lever på ingen måder op til prisen. Det er virkelig dyrt, i forhold til hvor lidt mad du får og hvor dårlig kvaliteten er. Købe-dressing og Toast brød. Vi følte virkelig vi spilte vores penge her. venlig betjening.
Vi kom 5 mand kl 1205 og der sad 4 andre, ville gerne have røget ål, desvære kun 1 tilbage udsolgt sagde tjeneren de andre 4 spiste 1 ål men mængde i forhold pris så kørte vi sultne derfa og 1800 kr fattiger Særlige madbehov: At mængde og pris hænger sammen.
Super lækker frokost i hyggelig kro. De havde travlt, men på trods af dette fik vi alligevel meget hurtig mad. Sød betjening - masser af humor. Særlige madbehov: Kan anbefales til allergikere - køkkenet ved, hvad allergier er og tilpasser nemt.
En dejlig dansk kro med gode velanrettede retter. Der er også værelse. Både enkelt og dobbelt. Og så ligger det lige ved 0røs højeste bakketop.
Aftensmad og morgenmad fint værelset i anneks dårligt.
Venlig modtagelse i receptionen , ankomst til værelse som var IS koldt radiator var ikke tændt, var dog tændt på badeværelset hvor vinduet ikke kunne lukke , dejligt med elkedel / the breve og kaffe der var bare ingen kopper aftensmad kartofler var ikke kogt ordenligt, broccolien var over kogt , mel klumper i bearnaise sauce der er vel egentlig ikke mel i en bearnaise kødet var fint. Morgenmad var lækkert , bare ærgerligt når ens bedre halvdel ikke drikker kaffe = ingen the .men hun kan heldigvis godt lide æblejuice. = Kommer ikke igen
Orø Kro udenfor sæsonen er måske bare ikke en god ide? Jeg har været der i høj sæsonen, og der var maden af markant højere kvalitet. Smørrebrødet var denne gang og i bedste fald kun i kategorien godkendt. Rejerne var så salte, at jeg spekulerede på, om selv putter dem i lage, eller det var en regulær fejlproduktion, på bordet skulle de i hvert fald ikke have været. Pariserbøffen havde kokken? mere held med, men det var en halv kedelig omgang af den slags, der købes pre-presset hos Inco. Værst af det hele var dog, at vi fem personers smørrebrød alt sammen blev serveret på...franskbrød. Dén går ikke Orø Kro, og den anden stjerne er kun for jeres hyggelige krostue.
Lækker mad og fin servering. Fik laks med nye kartofler og en meget velsmagende sovs. Til dessert en cheese cake, som vi heldigvis havde valgt at dele. Den var meget stor og i den dyre ende. Desværre havde de ikke laktosefri mælk, så ingen cappuccino til mig.
Godt sted til middag, overnatning og morgenmad på cykeltur Isefjord rundt. Fine værelser og god mad.
Efter en dejlig formiddag på stranden, var Kroen et skønt sted. God mad, dejlig vind på terrassen og masser af rosévin Parkering: Ganske udemærket parkeringsplads, man skal gå ca 100 m fra parkeringspladsen til selve kroen.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik