facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for OK - Plus

"OK Plus er conveniencebutikken for lokale og rejsende, der tilbyder et varieret udvalg af to go produkter, kolde og varme drikkevarer, underholdning, spil, oplevelsesgaver og services. Vi sælger convenience ud fra devisen: Vi gør det nemt."
Adresse: Køgevej 1 , 4690 Haslev
Telefonnummer: 56 31 25 20
By: Haslev
Rute: Køgevej 1
Postnummer: 4690


Nærliggende lignende virksomheder
OK Haslev, Køgevej OK Haslev, Køgevej 0 måler God, service. Dejlig kaffe. Hjælpsomme
YX Energi YX Energi 729 måler Nem påfyldning med app. det virker godt og hurtigt.
Gamleby 1 Gamleby 1 729 måler
Kvickly Kvickly 2 km Normalt tilfreds med stedet. Men har ingen fersk fisk overhovedet. Til gengæld masser...
Retail Syd Retail Syd 2 km
A/S Shell A/S Shell 2 km God butik, venlig betjening.
Uno-X Uno-X 2 km
Larsen Fuel Larsen Fuel 3 km Altid fantastisk Service. Dejlige mennesker.
Retail Syd Retail Syd 5 km
Autotank Autotank 6 km God Service og gode medarbejder de var meget imødekommende og med et smil på læben. J...
Anmeldelser
Elendig service, og ejeren er direkte flabet når man spørger efter varer som de reklamere med at have men ikke lige gider og fylde op. Kort sagt HOLD JER LANGT VÆK!
Pænt og rent og billig i dag
Fint sted god service og altid godt humør.
Nok det bedste personale på en OK tank i mands minde. Man skulle tro at når deres navn er OK så ville deres personale også være det, men det er meget mere end bare OK
Vi kom med en forsendelse, som I rådede os til at sende som et brev med porto 9 kr. Efterfølgende får vi brev fra Post Nord med strafporto på 102 kr. Vi møder op på Ok-tanken for at finde en løsning på problemet, hvor vi mødes med en total afvisning. "Jeg betaler den ikke!" Ingen imødekommenhed, ingen beklagelser, ingen vejledning eller rådgivning, ingen kundeservice, selv om fejlen åbenlyst ligger i jeres behandling af forsendelsen. Virkelig ringe kundeservice!!! Jeg finder et andet sted at sende/hente mine pakker og al anden handel. Jeg vil fortælle alle, jeg kommer i nærheden af om jeres dårlige behandling af jeres kunder og anbefale dem at lægge deres penge på en tankstation, hvor man værdsætter sine kunder og behandler dem med imødekommenhed. Det var en ommer, Ok-Plus, Haslev!!!
God bemandet tankstation. Dyrt men de har alt.
I er fanme UARTIGE. AT SÆLGE MIG EN 5KG GAS FLASKE AF DE TUNGE FORDI I IKKE HAR ANDRE OG SÅ NÆGTE AT TAGE DEN RETUR NÅR JEG VIL HAVE DEN LETVÆGTSFLASKE JEG VILLE HAVE FRA STARTEN AF. SELVOM JEG HAR GEMT BON!!!!
Jeg har tanket og vasket min bil hos ok for sidste gang. Værre kundeservice findes næppe. Føj
Næsen altid nilligst
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik