facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Odense Autoophug og Skrot

"vi opkøber alle biler med henblik på at skrotte dem.vi giver minimum 3500 på skrotbilervi har også stort set alle [ reservedele på lager, ring på 93898007 eller kig forbi"
Adresse: Lumbyvej 45E , 5000 Odense
Telefonnummer: 25 76 58 57
By: Odense
Rute: Lumbyvej 45E
Postnummer: 5000



relaterede søgninger: Autoophug Odense, Autoophug Odense Bolbro
Nærliggende lignende virksomheder
Audi Odense Audi Odense 3 km Hvis du som kunde ikke lige ligner en business-man så er du som potentielt kunde no g...
Anmeldelser
Mødte tre udlændinge, der stod i en container og snakkede. Ingen af dem kunne hverken dansk eller engelsk. Selv ikke "Toyota Corolla" lod de til at kende. Endte med at vise et billede, hvorefter at han forsøgte at forklare og gestikulere at det havde de ikke.
Fin service med afhentning, aftale 500,- for at hente bil der ikke kunne køre. Normal skrotpræmie 2.200,- langt de fleste steder. Jeg fik udbetalt 1.400,- altså en forskel på 800,- kr, føler mig snydt.
Adam sad i skuret og var meget hjælpsom. Da vi havde fortalt hvad vi ledte efter, udpegede han lynhurtigt de fem mulige donor-Opel'er på pladsen. Priserne kan forhandles og er rimelige. Vil klart vende tilbage hvis behovet opstår.
Jeg havde personligt en dårlig oplevelse med stedet. Min bil var kørt i stykker og jeg kontaktede Odense Autoophug for at få bilen kørt til skrot og jeg fik af vide at det kunne godt lade sig gøre jeg lille bare komme ud med papirer og oplysninger om hvor den stod. Jeg afleverede hvad jeg skulle og høre ikke mere.. fem dage senere kom jeg forbi stedet hvor bilen var kørt i stykker og den holdte der endnu. Det blev jeg ret irriteret over og tog ud og hentede nøgler og papirerne og kørte i stedet til Marslev autoophug, hvor de hentede og skrottede bilen indenfor 2 timer! Jeg kan derfor langt bedre anbefale Marslev autoophug i stedet. Svar på spørgsmål til ejeren: Jeg ringede på jeres nummer, hvor en person tog telefonen og vi aftalte at jeg skulle komme ud og lægge papirer og nøgler i en ulåst rød "autohjælps" bil og jeg spurgte hvornår bilen ville blive flyttet, og dertil blev der svaret lørdag. Da jeg ikke havde hørt noget efter at have afleveret tingene som aftalt kørte jeg ud og konstaterer at bilen stadig stod hvor jeg efterlod den og at intet var sket, hvilket jeg blev træt af. Herefter jeg kørte ud hvor jeg havde afleveret nøgler og papirerne og så at de stadig lå der, så det tog jeg med og kørte til Marslev autoophug i stedet og det var en meget bedre oplevelse, som jeg også har skrevet ovenfor. man skulle næsten tro at der ikke var nogen på arbejde fra d. 31 juli til 5. august.
Kan kun sige lad vær med at aflevere din bil her. Afleverede min bil som var i okay stand, men Odense Autoophug og skrot har desværre ikke overholdt regler om afmelding eller omregistreret den, så måtte kontakte skat.
Fantastisk mekaniker, der ved hvad han har gang i, og kan sit kram med langt de fleste bilmærker og modeller. Derudover er der super service samt en altid fair pris, der siger spar 2. Jeg kommer helt klart igen! Varmeste anbefalinger til Odense Autoophug!
Super gode service og hjælpsom medarbejder, som er gode til, at rådgive en. Deres håndtering af kunden gør, at du føler dig tryg og at de tager sig tid til, at løse dit bilproblem på den bedst mulige måde
Fik skrottet min gamle bil hos Adam, fik en god pris for den noget højere end hvad andre tilbød! Godt tilfreds og han afmeldte nummerpladerne med det samme. God service.
Stod i dag og skulle bruge en resevedel til min bil. Fik så kontakt Odense autoophug Han kom med det samme og hjalp mig vil bare sige rigtig god oplevelse tak her fra hilsen Henrik
God service, gode priser og super professionel behandling af personalet. Jeg har været kunde hos Odense auto ophug i 3 år er yderst tilfreds med dem. Kan helt klart anbefale dem!
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik