facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Nye Gardiner

Nye Gardiner
"Vi vil gerne sikre gardinets fremtid. Derfor tilbyder vi alle typer gardiner - lige fra klassiske rullegardiner til eksklusive lamelgardiner og plisségardiner. Du får det alt sammen til overkommelige priser. Vi vægter service højt, og derfor har alle vores medarbejdere stor brancheerfaring, som de gerne deler med dig. Find dine nye gardiner her på webshoppen eller få besøg af vores gardinbus."
Adresse: Agenavej 39 , 2670 Greve
Telefonnummer: 22 10 40 32
By: Greve
Rute: Agenavej 39
Postnummer: 2670


Nærliggende lignende virksomheder
Flying Tiger Flying Tiger 2 km Det her er stedet jeg suser hen, hvis jeg skal købe raflegaver. Der er mange forskell...
Anmeldelser
Sjældent har jeg oplevet SÅ FANTASTISK GOD SERVICE fra de tre medarbejdere, jeg har haft kontakt til i fbm mit køb af up/down gardiner. Alle tre har været utrolig imødekommende, smilende, hjælpsomme og hjertelige. Jeg er stor fan og kan kun anbefale nyegardiner.dk
Nem hjemmeside at bestille gardiner på til en god pris.. og nem montering. De sødeste telefondamer der hjælpsomt svare på dine spørgsmål. Generelt rigtig god service.. De har klart vores anbefaling :
Flotte og funktionelle gardiner. Jeg har fået bestilt og opsat Luxaflex Smartcord Plisse i stuen virkelig fedt, persienne i køkkenet og mørklægningsrullegardiner i værelserne.. Nemt, hurtigt og billigt :
Holder ikke hvad de lover. Flinke folk i kundeservice, som desværre ikke får fulgt op på det de lover
Meget hurtig og god service. Fin kvalitet. Nemt at bestille på hjemmesiden.
Fodbold påm Mv Øy Hith
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik